dimsonic Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2018 13 hours ago, yameth said: Τηλέφωνο με πλήκτρα... δεν το περίμενα απο σένα Λάκη. εγώ έπαιξα όλα μου τα υπάρχοντα και πάω να εξαργυρώσω με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2018 22 ώρες πριν, Tamtam είπε και όχι πολλές εκδοχές του ίδιου "πράγματος". Δεν σε καταλαβαίνω ακριβώς...τι θέλεις να πεις; 3 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2018 Moderator Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2018 Αυτη η συσκευή πίσω από τις κιθάρες τι είναι; 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2018 με τιβι μοιάζει με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2018 Moderator Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2018 1 minute ago, dimsonic said: με τιβι μοιάζει Ετσι ειναι οι τηλεοράσεις πλέον; 2 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, LK είπε Αυτη η συσκευή πίσω από τις κιθάρες τι είναι; Τι βι είναι, μόνιμα γυρισμένη στο Νετφλιξ. Δεν κάνει όμως για εσένα,στο πατρικό μου στο υπόγειο πρέπει να έχω ένα μοντέλο SABA του 1969 για εσένα. Νομίζω ότι ακόμα πιάνει ΥΕΝΕΔ Επεξεργασμένο 9 Δεκεμβρίου 2018 από Superfunk 1 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2018 Moderator Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2018 Just now, Superfunk said: Τι βι είναι, μόνιμα γυρισμένη στο Νετφλιξ. Δεν κάνει όμως για εσένα,στο πατρικό μου στο υπόγειο πρέπει να έχω ένα μοντέλο SABA του 1969 για εσένα 1969.....πολύ καινουργια, δεν ξερω πως να τη χειριστώ. Νετφλιξ.....τι ειναι τούτο; Έγχρωμο εκπαιμπει ; 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2018 Εγω σε καταλαβαινω Λακη μου..Αστους να λενε. Ολη η χαρα ειναι να αλλαζεις τα καναλια χειροκινητα. Εγω για χρονια διετελεσα το προσωπικο remote control του πατερα μου... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2018 2 hours ago, Superfunk said: Δεν σε καταλαβαίνω ακριβώς...τι θέλεις να πεις; Μα σε ΟΛΕΣ six saddle bridge? ΣΕ ΤΙ ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, odis13 είπε Μα σε ΟΛΕΣ six saddle bridge? ΣΕ ΤΙ ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ? Και στις 2 πρώτες από αριστερά 22 τάστα; Και σκεφτόμουν (μαζί με την γυναίκα μου...) για τρίτο παιδί....! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση