Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2018 Administrator Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2018 Όχι το στούντιο αλλά το σημείο που κάθεστε και χάνεστε! Εγω π.χ. έχω ένα χώρο - γραφείο εργασίας με τα "παιχνίδια" μου και βρίσκομαι εκεί τις περισσότερες ώρες της ημέρας. Πρέπει να είναι εργονομικό για κάθε χρήση. Δουλειά, μουσική ή ότι άλλο κάνει ο καθένας. Το γραφείο μου είναι ιδιοκατασκευή. Το laptop που έχει το Cubase και τα σύνθια με το controller στο ειδικό συρτάρι απο κάτω. Δεν αποχωρίζομαι τα έμπιστα ηχεία μου ποτέ. Μια κιθάρα παντός καιρού είναι πάντα δίπλα ότι και να συμβεί. Άνθρωποι είμαστε. Ποτέ δεν ξέρεις. Για να δούμε που είστε. 18 Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2018 δηλαδή έχεις και στούδιο να μας δειξεις... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2018 OP Administrator Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2018 Αυτό είναι το γραφείο μου. Δεν είμαι επαγγελματίας πια για να έχω στούντιο και σαν ερασιτέχνης μουσικός εχω τόσα εργαλεία που μου περισσεύουν και ντρέπομαι γι αυτό. Αλλά αυτός είναι ο παράδεισος μου και είμαι σίγουρος πως όλοι έχουμε μια γωνιά με λιγότερα ή περισσότερα. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2018 όχι και να ντρέπεσαι....Νομίζω σε όλους περισσεύουν, είτε γιατί θυμίζουν κάτι, είτε γιατί σήμερα ούτε κάν χαρίζονται.... (κάτσε να συμμαζέψω λίγο γιατί δεν είμαι ευπαρουσίαστος....) με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2018 Moderator Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2018 Εγώ έχω......πέντε αγαπημένες......η μάλλον 6.....γωνιες. Στην πρώτη ακούω μουσική και πινω και καπνιζω :P Στη Δευτερη παιζω κιθαρα και πινω και καπνιζω Στην Τριτη το στουδιακι.....οπου πινουμε καπνιζουμε Στην Τεταρτη ειναι το στουδιον για Video και φωτογραφία οπου ΜΟΝΟ καπνιζουμε (οι αριθμοι στα Monitors επεξηγουν ποιες οθονες ειναι ζευγη) Στην πεμπτη απολαμβανουμε καπνιζονταςτηλεοραση....και στην Εκτη βλεπω VHS και Laser Disc συνηθως με τσιγαρο 21 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2018 ρε Λάκη, δε με έλεγες, και κατέβασε προχτές η σύζυξ την crt και την πήρε ο γύφτος.... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2018 Moderator Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2018 2 minutes ago, dimsonic said: ρε Λάκη, δε με έλεγες, και κατέβασε προχτές η σύζυξ την crt και την πήρε ο γύφτος.... O Gypsy....Knows. Αν ειχα λεφτα και χωρο, θα μου επαιρνα αυτο για τα Χριστουγεννα The Sony LV-1901 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) κατα τα πρότυπα Λάκη είχα κάποτε και εγώ 4...ένα στο γραφείο, ένα καθώς πρέπει χομσινεμα, ένα στο υπόγειο και ένα στο δωμάτιό μου.... Του γραφείου καταργήθηκε, το χομσίνεμα βλέπει μόνο ειδήσεις όταν πλένω πιάτα, στο υπόγειο μένει για μελλοντική χρήση και για την ώρα δανείζει μηχανήματα στο δωμάτιο. Του δωματίου το βλέπετε εδώ, αν και τώρα στήνω ένα πιό εργαστηριοειδές κάτω απ τα κεραμίδια όπου τον χειμώνα θα δουλεύω με άνορακ και το καλοκαίρι με το φανελάκι... μπας και φτιάξω καμιά κιθάρα.... Βλέπετε την άποψη της καρέκλας, γιατί για να σας δείξω την άλλη με τα όργανα πρέπει να ανέβω πάνω στο keyboard Οι δίσκοι είναι από το 1700 έως το 1975 Επεξεργασμένο 29 Νοεμβρίου 2018 από dimsonic 18 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2018 Λάκη το ηχείο εκεί δεξιά Dantax είναι? με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2018 Moderator Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2018 1 minute ago, dimsonic said: Λάκη το ηχείο εκεί δεξιά Dantax είναι? tamon AH-25 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση