kontras Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2007 τα αντίστοιχα ταυράκια της ESP τα έχω κοιτάξει, αλλά μου φαίνονται πιο ακριβά. Ή κάνω λάθος; Dreamers come and go, but a dream's forever Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2007 Για πιο heavy περάσματα μια χαρά κιθάρα είναι. Εξάλλου η μισή doom σκηνή με τέτοιες παίζει. Πάντως αν δεν κολλάς στην εμφάνιση που είπε και ο boogieman, χτύπα την. Σκέψου την σαν την "βαριά" έκδοση της Lespaul "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kontras Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2007 ok ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας Dreamers come and go, but a dream's forever Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2007 μην αγορασεις φτηνη gibson... ΠΕΤΑΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ!!!!!! προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kontras Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2007 Δηλαδή πιστεύεις ότι για αυτή την κιθάρα είναι πεταμένα τα λεφτα; Τί άλλο θα πρότεινες; Dreamers come and go, but a dream's forever Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2007 Δηλαδή πιστεύεις ότι για αυτή την κιθάρα είναι πεταμένα τα λεφτα; Τί άλλο θα πρότεινες; Λοιπόν παραγγέλνεις την κιθάρα και αν δε σου κάτσει ο Θωμάς σου δίνει δυνατότητα επιστροφής σε 30 μέρες και τα λεφτά σου πίσω.Το μόνο ζόρικο σε αυτό το σενάριο είναι η αναμονή You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2007 Δηλαδή πιστεύεις ότι για αυτή την κιθάρα είναι πεταμένα τα λεφτα; Τί άλλο θα πρότεινες; παρε πολυ πολυ στα σοβαρα αυτο που θα σου πω. αν θελεις κιθαρα SG ποιοτητας ακριβων GIBSON SG παρε πχ αυτη και θα με θυμηθεις.. http://cgi.ebay.com/Greco-SG-w-Mirror-Pickguard-Fixed-Bridge-Rare-w-OHSC_W0QQitemZ200073711796QQihZ010QQcategoryZ47073QQrdZ1QQcmdZViewItem αν δεν σου αρεσει η συγκεκριμενη (ως εμφανηση) καθε μερα πωλουνται 5-6 νεες greco στο ebay. ειδες τιμη για οργανο made in japan 80's μαζι με σκληρη θηκη??? 579 δολαρια = 446 ευρω μαζι με την σκληρη της θηκη, προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kontras Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2007 πάντως φίλε whitenoise από εμφάνιση είναι πανέμορφη αυτή που έδειξες Dreamers come and go, but a dream's forever Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mesimeriaris Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2007 Αυτη με τον καθρεφτη???Πανεμορφη???? :lol: :lol: :lol: :lol: Ξανακοιταξε την!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kontras Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 4 Φεβρουαρίου 2007 ναι για να βλέπω τη μούρη μου όταν θα παίζω με τη γλώσσα!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Dreamers come and go, but a dream's forever Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση