geodimitri Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2018 Μέχρι εκεί που τραγουδούσε με την φυσιολογική φωνή της ήταν ωραιότατο και μελωδικότατο...ε μετά δεν μπόρεσα να ακούσω παραπάνω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2018 μου εκανε τρομερη εντυπωση το κομματι , αλλα και το παιξιμο της μπαντας. Τετοια παιξιματα συνηθως δεν τα βλεπεις σε αυτο το στυλ. Εχουν μπλεξει αυτο το Djent στυλ με το death και το αποτελεσμα στο δικο μου αυτι τουλαχιστον ειναι πολυ ενδιαφερον. Μου εκανε καταπληκτικη εντυπωση επισης η ευκολια της κοπελας να μπαινοβγαινει σε αυτη τη ψευτικη φωνη κ τα screams... τα οποια ελεγχει απολυτα. Δηλωνω φαν και θα τους ψαξω περισσοτερο. Ευχαριστω οποιον το ποσταρε Για μενα ο θεος των screams ειναι ο Devin. Eξαιρετικος τραγουδιστης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2018 Εγώ προτιμώ αυτήν https://mymodernmet.com/death-metal-grandma/?fbclid=IwAR109fVwsyWK-9HQT2cCx7HpyWx66Xy9Jo9F5LvBsnICEdNG36hg8AQ5k08 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Alter Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2018 Guru Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2018 Αυτοί ;) YouTube | Instagram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2018 και αυτοι καλουτσικοι... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panorios Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2018 Εμένα που είμαι και της παλιάς εποχής και σταματάω στο μέταλ των Van Halen και των Rush αυτοί που μου άρεσαν με βοθροφωνητικά είναι αυτοί. Γιατί δεν ξέρω, κάνουν κοντράστ με την φωνούλα του μπασίστα και έχει πλάκα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πίσω φλώροι Επεξεργασμένο 25 Νοεμβρίου 2018 από manosx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2018 2 LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikos Aravanis Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2018 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2018 Σε αυτο το βιντεο που ανεβασε ο BGkakos δωστε δυο λεπτα 1 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση