panorios Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2018 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2018 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2018 Κατά τα άλλα, το κομμάτι είναι φοβερό και η κανονική φωνή της απίστευτη. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2018 Οι έμπειροι βλέπουν τα σημάδια. Δηλαδή όταν τουλάχιστον ένα μέλος της μπάντας έxει ξυρισμένο κεφάλι σε συνδυασμό με γενειάδα είναι σίγουρο ότι επίκειται καφρίλα. 1 3 Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2018 σε άκουσα και όχι μόνο 1, έδωσα 1.11.... μεγάλο σφάλμα... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, fusiongtr είπε Κατά τα άλλα, το κομμάτι είναι φοβερό και η κανονική φωνή της απίστευτη. so what....αμα πρέπει να κάνει το ζόμπι για να κερδίσει μερικά κλικ και ό,τι άλλο... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2018 25 λεπτά πριν, dimsonic είπε so what....αμα πρέπει να κάνει το ζόμπι για να κερδίσει μερικά κλικ και ό,τι άλλο... Δηλαδή όλες οι μπάντες με βοθρο-φωνητικά, το κάνουν επειδή "πρέπει να κερδίσουν μερικά κλικ ή ότι άλλο"? 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) όπως είδες έβαλα το "ό,τι άλλο" που τα καλύπτει όλα... sorry ...όχι η φλυτζάνα με το τσάι μου που λένε.... (guess I'm too old eh?) (αν και ούτε στα 17 θα μου έκανε κλικ αυτό...) εδιτ....και δεν χρησιμοποίησα καν την λέξη βόθρο.... Επεξεργασμένο 24 Νοεμβρίου 2018 από dimsonic με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, dimsonic είπε sorry ...όχι η φλυτζάνα με το τσάι μου που λένε.... Ναι βρε συ, ούτε η δική μου κούπα με την java είναι (δεν θα πάρω το cd ). Αλλά δεν μπορώ να παραγνωρίσω ότι για το είδος του, μου αρέσει. Η αλήθεια είναι ότι χωρίς τα βοθροφωνητικά θα μου άρεσε πολύ περισσότερο (κι εγώ είμαι κάποιας ηλικίας βλέπεις). EDIT: Το "βόθρος" εγώ το λέω για κάτι τέτοια. Επεξεργασμένο 24 Νοεμβρίου 2018 από fusiongtr Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 24 Νοεμβρίου 2018 μέχρι το 1.10 η μόνη ένσταση ήταν το καραφλομούσι.... (told you I'm a bit old....) η κοπέλα εξαιρετική μέχρι εκεί.... και η όλη μπάντα επίσης. Από εκεί και μετά δεν άκουσα ούτε θα ξανακούσω. Ακουσα μέχρι το 1.11 και άλλη μια φορά μεταξύ 1 και 1.11 για να βρω το 1.11 και να έχουμε αναφορά στη συζήτηση. με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση