Haris Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2018 Μια ακόμα συνέντευξη του May, θα πείτε. Γενικά, ναι. Αλλά ο συνεντευξιάζων ήταν (για μένα) έκπληξη. Ο κυριούλης λοιπόν, είναι ο Steve Jones. Ναι, ο 'Never-Mind-The-Bollocks' Steve Jones. To '77 έτρωγαν τα μουστάκια τους* - δεινόσαυροι vs. κόψτε τις παπαριές και παίξτε 3 γαμωακόρντα να τελειώνουμε - και στα 60-70φεύγα τους συζητάνε σαν άνθρωποι. *Αν και ο Taylor είχε πιάσει το vibe γράφοντας το Sheer Heart Attack, εμπνευσμένος απ'τους Pistols που ηχογραφούσαν τότε στο ίδιο στούντιο. Σχόλιο κάτω απ' το βίντεο: anarchy and monarchy. 4 1 Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) ΟΚ ο May ειναι θεος, αλλα δεν ξερω γιατι, τρεφω μεγαλυτερο σεβασμο για τον Steve Jones. ΟΚ βρηκα το "σηριαλ" που θα βλεπω οταν θελω να χαλαρωσω. Ο Jonesy στο ραδιοφωνο με ολα τα "τερατα" της μουσικης. https://www.youtube.com/user/KLOSwebmaster/playlists Επεξεργασμένο 21 Νοεμβρίου 2018 από Spyros Delta Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2018 +1 για το σήριαλ... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru pipityri Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2018 Guru Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παρακολουθώ τον Jonesy εδώ και κάμποσο καιρό-από τότε που διάβασα την αυτοβιογραφία του. Πολύ ενδιαφέρον ανάγνωσμα, όπως και του Rotten. Μεταξύ τους διαφωνούν σε πολλά, αλλά σίγουρα συμφωνούν στο ότι οι Pistols γι΄αυτούς ήταν η μόνη εναλλακτική απέναντι σε μια ζωή μέσα σε απόλυτη αθλιότητα. Όπως ο Δέλτα, έχω μόνο respect για τον Jonesy. Είναι ένας επιζήσαντας, πρώην εξαρτημένος που δεν διστάζει να ξεγυμνωθεί δημόσια και να ζητήσει συγνώμη για τις μαλακίες που έκανε-και να μιλήσει για μερικές πολύ δύσκολες πτυχές της ζωής του. Το Bollocks ήταν η πρώτη κασέτα που αγόρασα( είναι ίσως ειρωνικό πως η δεύτερη ήταν το Wall...) και οι Pistols ήταν η πρώτη αφίσα που μπήκε στο εφηβικό μου δωμάτιο. Ακόμα και σήμερα όποτε ακούω την αρχή του Holidays In The Sun κάπως μου΄ρχεται... Την προηγούμενη βδομάδα είχε καλεσμένο τον Vai. Στο τέλος τζαμάρανε.. Επεξεργασμένο 21 Νοεμβρίου 2018 από pipityri 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2018 "Παρακολουθώ τον Jonesy εδώ και κάμποσο καιρό..." Και δε μιλάς; Όλα μόνος μου θα τα βρίσκω; Φίλος σου λέει μετά... Επίσης, εγώ είχα 3-4 αφίσες των Queen και θεωρούσα τους Pistols κάφρους . Και μετά μεγάλωσα - έγινα 18 λέμε! - και κατάλαβα. Εγώ ήμουν ο κάφρος. Και ντιπ ινσάιντ, παραμένω. Και το χαίρομαι. Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση