LDG Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Γειά σας Θα ήθελα να μη χρειάζεται να φορτώνω το ίδιο vst instrument δύο και τρεις φορές σε διαφορετικά κανάλια , αλλά να το φορτώνω μια φορά και να επιλέγω πχ στο ένα track να ακούγεται το Χ επιλεγμένο όργανο , στο άλλο track ο Ψ ήχος κλπ Ελπίζω να έγινε κατανοητή η απορία μου. Στο Nuendo θυμάμαι γινόνταν αλλά στο Logic δε γνωρίζω τον τρόπο. Μήπως γνωρίζει κάποιος ; Και ακόμα μια ερωτησούλα . Εστω ότι έχω φτιάξει ένα audio track με τα επιθυμητά plugins , πως μπορώ να δημιουργήσω ένα νέο audio track με τα ίδια plugins χωρίς να τα ξαναφορτώσω ; Ευχαριστώ Επεξεργασμένο 11 Νοεμβρίου 2018 από LDG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Λέξη κλειδί: Multi-timbral. Θα πρέπει να το υποστηρίζει και το vst. Εδώ ένα ενδεικτικό βίντεο με το omnisphere. Επεξεργασμένο 11 Νοεμβρίου 2018 από manosx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
LDG Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2018 Eυχαριστώ πολύ. Κατάφερα να το κάνω με τα έτοιμα instruments που παρέχει το logic αλλά με τα υπόλοιπα vst instruments δεν καταλαβαίνω και δε μπορώ να βρω άκρη γιατί κανένα δε μου βγάζει στην επιλογή multiput output. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση