g.avram Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2018 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Tzinieris Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2018 Προσωπικά μου άρεσε πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 1 Δεκεμβρίου 2018 Και 20 μέρες λοιπόν αφότου ανέβηκε, πέφτω πάνω σ' αυτό το κομμάτι τυχαία. Το ακούω/βλέπω απνευστί. "Όπα, τι έχουμε εδώ;", λέω. Και μετά σβήνω τα φώτα, βάζω ένα σκατς με πάγο (ναι, με αυτή τη σειρά - ξέρω ακριβώς που έχω το σκατς μου, με τον πάγο ζορίστηκα λίγο) και το ακούω άλλες δύο φορές με τον ενισχυτή στο 12 οκλόκ - πιο πάνω θα μου κάψει τα τουίτερ, μπορεί και τα μιντρέιντζ και τα γούφερ και ενδεχομένως το σπίτι. Αφού μου περνάει η έκσταση, κοιτάω τις απαντήσεις και τα λάικς. Σοβαρά τώρα; Μία απάντηση και δύο λάικς; Μόνο; Για να σοβαρευτούμε κύριοι... Άντε μπράβο! Αντί επιλόγου: Συγχαρητήρια κύριε Αβραμίδη, σε εσάς και στην εκλεκτή παρέα σας. 1 Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
g.avram Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2020 On 12/1/2018 at 9:23 PM, Haris said: Και 20 μέρες λοιπόν αφότου ανέβηκε, πέφτω πάνω σ' αυτό το κομμάτι τυχαία. Το ακούω/βλέπω απνευστί. "Όπα, τι έχουμε εδώ;", λέω. Και μετά σβήνω τα φώτα, βάζω ένα σκατς με πάγο (ναι, με αυτή τη σειρά - ξέρω ακριβώς που έχω το σκατς μου, με τον πάγο ζορίστηκα λίγο) και το ακούω άλλες δύο φορές με τον ενισχυτή στο 12 οκλόκ - πιο πάνω θα μου κάψει τα τουίτερ, μπορεί και τα μιντρέιντζ και τα γούφερ και ενδεχομένως το σπίτι. Αφού μου περνάει η έκσταση, κοιτάω τις απαντήσεις και τα λάικς. Σοβαρά τώρα; Μία απάντηση και δύο λάικς; Μόνο; Για να σοβαρευτούμε κύριοι... Άντε μπράβο! Αντί επιλόγου: Συγχαρητήρια κύριε Αβραμίδη, σε εσάς και στην εκλεκτή παρέα σας. Σας ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
g.avram Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2020 On 11/11/2018 at 5:02 PM, John Tzinieris said: Προσωπικά μου άρεσε πολύ! Xαιρομαι Γιαννη ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
roberto30 Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2020 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2020 Εξαιρετικό μουσικά και υψηλής αισθητικής το video clip! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
g.avram Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2020 3 hours ago, roberto30 said: Εξαιρετικό μουσικά και υψηλής αισθητικής το video clip! Eυχαριστουμε πολυ Ρομπερτο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SibLt Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2020 Share Δημοσιευμένο 16 Μαρτίου 2020 Κύριε Αβραμίδη, έχω απολαύσει πολλά χιλιόμετρα (κυριολεκτικά) με cruise control on και το δικό σας PROTOCOL σε loop Οπότε, είμαι μάλλον ένας δια βίου φίλος των δημιουργιών σας Με θαυμασμό για την τελευταία σας Ειλικρινά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
g.avram Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2020 On 3/16/2020 at 9:21 PM, SibLt said: Κύριε Αβραμίδη, έχω απολαύσει πολλά χιλιόμετρα (κυριολεκτικά) με cruise control on και το δικό σας PROTOCOL σε loop Οπότε, είμαι μάλλον ένας δια βίου φίλος των δημιουργιών σας Με θαυμασμό για την τελευταία σας Ειλικρινά Σας ευχαριστω παρα πολυ ειλικρινα! Χαιρομαι πολυ που σας αρεσουν οι δουλειες σας και σας συντροφευουν. Αυτο οπως θα ξερετε ειναι το ονειρο καθε δημιουργου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση