dimsonic Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2018 1 hour ago, fusiongtr said: Αλλά τα μόνιτορ τα πήρε άλλος. τουλάχιστον τώρα μπορώ να παραγγείλω τα μόνιτορ που ήθελα, γιατί τόσο καιρό το ανέβαλα... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, dimsonic είπε τουλάχιστον τώρα μπορώ να παραγγείλω τα μόνιτορ που ήθελα, γιατί τόσο καιρό το ανέβαλα... Μην πάρεις ADAM. Είναι μάπα :-) 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2018 7 minutes ago, Konstantinos Dritsas said: Μην πάρεις ADAM. Είναι μάπα :-) λες? με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2018 37 λεπτά πριν, dimsonic είπε λες? Ναι. Μην τα πάρεις . Περίμενε μέχρι του χρόνου και στον νέο διαγωνισμό αν κερδίσω, τότε μπορεί να αλλάξω γνώμη και να ενθαρρύνω κόσμο για την αγορά τους. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2018 Γερμανοί σου λέει μετά....αξιοκρατία σου λέει μετά....σοβαρότης σου λέει μετά....Τρίχες! Περίμενα κι εγώ αυτές τις μέρες στα μέηλ μου ειδοποίηση από την Adam για το πως θα παραλάβω τα Α8Χ, αλλά φευ .... Και επειδή είμαι μεγαλόψυχος, ας τα έπαιρνε ρε γαμώτο ένα παιδί από εδώ μέσα, δεν θα με πείραζε....... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση