cos_dr Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2018 Μπράβο. έκανα και στο δικό μου κάποιες eq παρεμβάσεις, αλλα για προσωπική μου χρήση. Οτι ανέβασα ανέβασα για το καλό του διαγωνισμού. Καλή επιτυχία mr dimsonic. Τι ωραία. Ένας προσιτος διαγωνισμός που δίνει την ευκαιρία για δημιουργική ενασχόληση. Μην μας γίνει και ψύχωση όμως Ό άλλος που έβαλα πριν θα το παρει. χαχαχαχαχχαχαχα Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Konstantinos Dritsas είπε Μην μας γίνει και ψύχωση όμως Ό άλλος που έβαλα πριν θα το παρει. ΕΓΩ θα το πάρω! Επεξεργασμένο 23 Νοεμβρίου 2018 από cigaret13 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2018 δεν ήταν τόσο δημιουργική... βασικά ήταν κοπτοραπτική. Κι αυτό γιατί βαριόμουν να γράψω κάτι απ την αρχή. Τελικά έφαγα πιό πολύ χρόνο να προσπαθώ να ταιριάξω και να σουλουπώσω κάτι στα 30 δλ. Και στο τέλος δεν μου άφησε την καλύτερη εντύπωση επειδή είναι κουτσουρεμένο. Αν έφτιανα κάτι εκ του 0 θα τελείωνα πιό πριν.... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2018 μωρε ας το πάρει όποιος θέλει....(απο εδώ μέσα...) με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2018 11 λεπτά πριν, Konstantinos Dritsas είπε Μην μας γίνει και ψύχωση όμως 1 λεπτό πριν, dimsonic είπε μωρε ας το πάρει όποιος θέλει....(απο εδώ μέσα...) Όχι, ΕΓΩ θα το πάρω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2018 καλά βρε....πάρτο... 1 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2018 Oχι, εγώ θα το πάρω. Είμαι ο Πρωταθλητής. χαχαχαχαχαχαχα Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Konstantinos Dritsas είπε Oχι, εγώ θα το πάρω. Είμαι ο Πρωταθλητής. χαχαχαχαχαχαχα Το είπε ο Dimsonic ότι εγώ θα το πάρω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2018 9 λεπτά πριν, dimsonic είπε καλά βρε....πάρτο... τεκίλα τεκίλα τεκίλα ! με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikos Aravanis Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2018 Ρε Φώτη....δάκρυσα :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση