dimsonic Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2018 έλα πάμε ξανά.... 2x3adam03.mp3 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγω θα αλλαζα τον ηχο της κασας ή θα την εβγαζα τελειως. Ενω ειναι ονειρικο το θεμα, ο ηχος της σε προσγειωνει, σε φερνει στην πραγματικοτητα. Δεν εχεις κανενα τζαζ σετ? Παιξε τιποτα με σκουπακια ισως. Επεξεργασμένο 20 Νοεμβρίου 2018 από Spyros Delta Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2018 τζαζ σετ είναι (όχι όλο το πακέτο βέβαια, οπότε δεν έχω ιδιαίτερες επιλογές) είναι λίγο φλύαρη η κάσα... ίσως κόψω μερικά χτυπήματα... ιδίως στα δυό πρώτα μέτρα που τώρα φαίνεται... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2018 έκοψα στην αρχή... 2x3adam04.mp3 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2018 Πολύ καλό αυτό το τελευταίο Δημήτρη! Έχει δίκιο ο Σπύρος βέβαια νομίζω με την μπότα, εάν θα μπορούσες να κάνεις κάποια διόρθωση εκεί θα γινόταν ακόμα πιο ωραίο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2018 έκανα ακριβώς από πάνω για τα εισαγωγικά μέτρα. Πείτε μου αν ενοχλεί και παρακάτω. με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, dimsonic είπε έκανα ακριβώς από πάνω για τα εισαγωγικά μέτρα. Πείτε μου αν ενοχλεί και παρακάτω. Είναι στον ίδιο σύνδεσμο Δημήτρη; Εάν ναι, το ίδιο μου φάνηκε να πω την αλήθεια... Edit: Το βρήκα δικό μου λάθος...έχει πέσει τώρα η ένταση της μπότας δεν είναι τόσο έντονη πλέον. Επεξεργασμένο 20 Νοεμβρίου 2018 από geodimitri Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2018 Πειραξε το EQ της. Εχει πολυ "μυτη". Καντη πιο "μαλακιά". Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2018 φτάνει τόσο... 3 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2018 E ναι Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση