cigaret13 Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2018 Πατέρα όταν το σηκώσεις, θέλουμε κέρασμα..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2018 Πολύ καλό το πρώτο, εντελώς ασχολίαστο το δεύτερο, ενδιαφέρον το τρίτο. Εξαιρετικό το 4ο (ειδική μνεία), το 5ο ...άφαντο. https://www.adam-audio.com/en/news/industry/soundtrack-competition-2018-the-winners/ τουλάχιστον έμεινα με την παρηγοριά ότι όντως το πρώτο που ήθελα να βάλω είναι περίπου στο κλίμα του πρώτου βραβείου.... Αυτό που θα μείνει σίγουρα ήταν η ευχάριστη ατμόσφαιρα εδώ μέσα πριν ένα μήνα όταν τα σκαρώναμε.... 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikos Aravanis Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2018 Δεν θα συμφωνήσω με τα αποτελέσματα,όχι οτι παίζει κάποιο ρόλο,αλλά είχα ακούσει μερικά εκπληκτικά ορχηστρικά κομμάτια και το πρώτο μου φαίνεται δεν τα ακουμπάει καν,αλλά γούστα είναι αυτα :D 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το τριτο καλυτερο του δευτερου και το δευτερο καλυτερο του πρωτου. Γενικοτερα, υπαρχουν εδω στο θεμα καλυτερα. Αλλα γουστα ειναι αυτα. Επεξεργασμένο 14 Δεκεμβρίου 2018 από Spyros Delta Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδιά σόρι για το σπαμ αλλά μιας και βρήκα εδώ μαζεμένους όλους τους "ορχηστρικούς" ήθελα να ρωτήσω! Μήπως ξέρετε αν υπάρχει κανένα καλό δωρεάν ή σχετικά φθηνό vst κυρίως για pad ήχους? ΟΚ θα ήθελα να έχω το omnishpere 2 αλλά είναι πολλά τα $$ Άρη. Καμία πρόταση? Επεξεργασμένο 14 Δεκεμβρίου 2018 από JimmyPap Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2018 Όλοι ξέρουν πως ο πραγματικός νικητής αυτού του διαγωνισμού είμαι ΕΓΩ! χαχαχαχχαχαχααχα 1 3 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gmoukou Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, JimmyPap said: Παιδιά σόρι για το σπαμ αλλά μιας και βρήκα εδώ μαζεμένους όλους τους "ορχηστρικούς" ήθελα να ρωτήσω! Μήπως ξέρετε αν υπάρχει κανένα καλό δωρεάν ή σχετικά φθηνό vst κυρίως για pad ήχους? ΟΚ θα ήθελα να έχω το omnishpere 2 αλλά είναι πολλά τα $$ Άρη. Καμία πρόταση? Καινούριο site του κουτιού, γυαλίζει, αχτύπητο, αγρατζούνιστο, αλέκιαστο, ακόμα ούτε τις ζελατίνες δεν έχουν βγάλει. Άνοιξε βρε πουλάκι μου και συ ένα καινούριο θέμα (αν δεν υπάρχει ήδη...) να γίνει εκεί συζήτηση όμορφα, τακτοποιημένα κι ωραία. Επεξεργασμένο 14 Δεκεμβρίου 2018 από gmoukou 4 "Και μες την τέχνη πάλι, ξεκουράζομαι απο τη δούλεψή της" Κ.Κ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2018 32 minutes ago, Konstantinos Dritsas said: Όλοι ξέρουν πως ο πραγματικός νικητής αυτού του διαγωνισμού είμαι ΕΓΩ! χαχαχαχχαχαχααχα Έτσι. Κι εγώ το ξέρω ότι είσαι ο πραγματικός νικητής. Αλλά τα μόνιτορ τα πήρε άλλος. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikos Aravanis Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2018 4 minutes ago, fusiongtr said: Έτσι. Κι εγώ το ξέρω ότι είσαι ο πραγματικός νικητής. Αλλά τα μόνιτορ τα πήρε άλλος. Στα αυτιά να του κάτσουν του ψεματούρη 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2018 18 λεπτά πριν, Nikos Aravanis είπε Στα αυτιά να του κάτσουν του ψεματούρη Nα την παρατήσει ο γκόμενος την κριτή και να λιώσει στους λυγμούς κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Όσο για τα ηχεία, θα τα δυσφημώ και αυτά και την εταιρεία με κάθε ευκαιρία. ΑΓΑΠΗ ΜΟΝΟ!!!!!!! χαχαχαχαχαχαχχα 2 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση