kein Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2018 Τελική μορφή κι από μένα. λίγα μαζεματάκια στη μίξη, λίγο "ψευτοmastering" και βουρ επίσημα ! Πάντως το επίπεδο είναι αρκετά υψηλό στον διαγωνισμό, κάποιες συμμέτοχες είναι πραγματικά εξαιρετικές, και δεν είναι λίγες. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikos Aravanis Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τελικό αποτέλεσμα. Καλή επιτυχία σε όλους! Επεξεργασμένο 30 Νοεμβρίου 2018 από Nikos Aravanis 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2018 Ψάξτε τον δεύτερο. 5 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2018 57 minutes ago, fusiongtr said: Ψάξτε τον δεύτερο. Ομορφαντρας! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gmoukou Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2018 Να'μαι και γώ. Καλό μήνα νά'χουμε παίδες και με το καλό όλοι οι διαγωνιζόμενοι. Πραγματικά υπάρχουν πολλές πολύ καλές συμμετοχές! Να και η δική μου άποψη.https://soundcloud.com/mourkousis/the-opening-adamaudio-soundtrack 6 "Και μες την τέχνη πάλι, ξεκουράζομαι απο τη δούλεψή της" Κ.Κ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2018 12 minutes ago, gmoukou said: Να'μαι και γώ. Καλό μήνα νά'χουμε παίδες και με το καλό όλοι οι διαγωνιζόμενοι. Πραγματικά υπάρχουν πολλές πολύ καλές συμμετοχές! Να και η δική μου άποψη.https://soundcloud.com/mourkousis/the-opening-adamaudio-soundtrack Ωραιοτατο και κινηματογραφικο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Στάθης Π. Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2018 Ειπα να μπω κ εγω 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2018 Ακούω πάρα πολύ ωραίες συμμετοχές από όλους!!! Μπράβο σας και καλή επιτυχία!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, geodimitri είπε Ακούω πάρα πολύ ωραίες συμμετοχές από όλους!!! Μπράβο σας και καλή επιτυχία!!! Ευχαριστώ Δημήτρη..... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2018 Guru Share Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2018 δουλειά δεν έχει ο διάβολος, πάλι μέσα ξέμεινα, ε πως να περάσει και η ώρα, να κι ένα ακόμα πάλι από εισαγωγή παλιού, αλλά πιο στοχευμένο αυτή τη φορά... 9 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση