cigaret13 Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, dimsonic είπε βασικά κοίτα να ξυριστείς και να σινιαριστείς λίγο, γιατί υπόγραψες ότι θα σε βγάλουν φωτογραφία όπου θέλουν στα σαιτ τους... Πλάκα κάνεις....! Αυτό γιατί δεν το είδα εγώ; Αμ' έτσι αλλάζει το πράγμα...μάλλον γλυτώνω την μάχη μέχρι εσχάτων με τον Cos.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikos Aravanis Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2018 Επειδή με κάνατε και ζήλεψα απο τα όμορφα που φτιάξατε,έκατσα χθες το βράδυ και ετοίμασα κάτι πρόχειρο για να το προλάβω μέχρι τις 2 Δεκέμβρη. Πιο πολύ όμως για να μην το πάρει ο Φώτης!!! Υ.γ Σκέφτομαι να βάλω μια καρδιά να χτυπάει στον ρυθμό σαν μπότα και ότι άλλο μου κατέβει στο κεφάλι. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2018 Να παρουμε εμεις τα ηχεία, να τα βάλουμε στη μεση, να πλακωθουμε και οποιος μείνει όρθιος θα τα πάρει με την αξία του χαχαχαχαχαχαχαχαχχαχα highlander Στο τέλος θα τα πάρει μόνο ένας. 3 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) βουρ (στο Νίκο πάει αυτό) Επεξεργασμένο 23 Νοεμβρίου 2018 από dimsonic με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Nikos Aravanis είπε Επειδή με κάνατε και ζήλεψα απο τα όμορφα που φτιάξατε,έκατσα χθες το βράδυ και ετοίμασα κάτι πρόχειρο για να το προλάβω μέχρι τις 2 Δεκέμβρη. Πιο πολύ όμως για να μην το πάρει ο Φώτης!!! Υ.γ Σκέφτομαι να βάλω μια καρδιά να χτυπάει στον ρυθμό σαν μπότα και ότι άλλο μου κατέβει στο κεφάλι. Νικο, αμα το βελτιώσεις ηχητικά, λιγο στη στερεοφωνία να υπάρχει μια κίνηση και ακριβώς όπως ειπες κανα εφφε, ρυθμικο κλπ. είναι πολύ δυνατό. Για να πιάνει όλες τις προϋποθέσεις δηλαδής. Nice!!!!! 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2018 πάντως εγώ θέλω το τρίτο.... Τα ηχεία του πρώτου δεν χωράνε με την καμμία στο ράφι μου με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikos Aravanis Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2018 Καλά μίξη/μάστερινκ είναι τα δυνατά μου σημεία :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikos Aravanis Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, dimsonic είπε πάντως εγώ θέλω το τρίτο.... Τα ηχεία του πρώτου δεν χωράνε με την καμμία στο ράφι μου Πούλα πούλα!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2018 9 λεπτά πριν, Nikos Aravanis είπε Καλά μίξη/μάστερινκ είναι τα δυνατά μου σημεία :P εμένα να δεις. :-) Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Νίκο, πολύ καλό...! Πάντως, χωρίς να το "παίξω" το αυτί..., θα αναγνώριζα κάτι δικό σου ανάμεσα σε πολλά άλλα σε ένα blind test...για να μην λένε μόνο για μένα! Edit: Επιμένω πάντως ότι εγώ θα το πάρω!!! Επεξεργασμένο 23 Νοεμβρίου 2018 από cigaret13 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση