dimsonic Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2018 στίχους δε θάχει? πως θα το κρίνουμε? με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, lgbesios είπε ωραία σύνθεση και ωραία εκτέλεση, βαλε όμως ρε τσιγκούνη λίγο μπάσο στο μπάσο έστω λίγο θολούρα στο χαμηλομεσαία. ....and your English is not so good and for that we don’t hear this Θέλει μπάσα έ; Το υποψιαζόμουν αλλά δεν το τόλμησα.... Όσο για τα ίγκλις μου, απλά δεν.... 2 λεπτά πριν, dimsonic είπε στίχους δε θάχει? πως θα το κρίνουμε? Στίχους στο επόμενο φρέσκο και καινούριο που ετοιμάζω αυτόν τον καιρό..... Ρε τι σας περιμένει!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Κάτι γίνεται περίπου στο 2:10 και μετά στο αριστερό η ηχείο. Αν είναι εφφέ θέλει νομίζω φτιάξιμο. Ακούγεται σαν να σου ξέφυγε θόρυβος, σαν κάτι να χάλασε στην ηχογράφηση. Επεξεργασμένο 6 Νοεμβρίου 2018 από fusiongtr Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2018 Στην τσιτα με κρατησε το βιντεο. Πολυ ενταση. Μπραβο! Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, cigaret13 είπε Θέλει μπάσα έ; Το υποψιαζόμουν αλλά δεν το τόλμησα.... Όσο για τα ίγκλις μου, απλά δεν.... Νομίζω ότι έχεις βγάλει μπάσα γενικότερα (εκτός των τομ). Και από το ταμπούρο νομίζω έβγαλες ένα κλικ περισσότερα από όσο χρειζόταν. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikos Aravanis Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2018 Τους πυροβολισμους? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Κάτι γίνεται περίπου στο 2:10 και μετά στο αριστερό η ηχείο. Αν είναι εφφέ θέλει νομίζω φτιάξιμο. Γαμώτ' τα κωλοεφέ μου μέσα.... Είναι τα Μ16 ή τα Καλάσνικωφ που βαράνε δεξιά αριστερά... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Στην τσιτα με κρατησε το βιντεο. Πολυ ενταση. Μπραβο! Να και ένας άνθρωπος με γούστο...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Γαμώτ' τα κωλοεφέ μου μέσα.... Είναι τα Μ16 ή τα Καλάσνικωφ που βαράνε δεξιά αριστερά... Πάρε εδώ ρε παλικάρι ήχους της προκοπής (royalty free φυσικά). gun_battle_sound-ReamProductions-1158375208.mp3 Gun_war-MysteryMan229-1208990486.mp3 Sounds_of_War_V_10-ODD-FOX-376396538.mp3 Επεξεργασμένο 6 Νοεμβρίου 2018 από fusiongtr 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2018 Φώτη ίσως από τα αγαπημένα μου!!! Πολύ ωραίο κομμάτι και η εικόνα του δίνει το κάτι παραπάνω. Το μόνο που δεν μου άρεσε είναι αυτοί οι ήχοι μάλλον πυροβολισμών που περισσότερο ακούγονται σαν ποτενσιόμετρο που έπιασε σκόνη και κάνει χρατς χρουτς... Εύγε Φώτη!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση