Moderator LK Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2018 Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2018 Για όποιον ενδιαφέρεται για καινούργιο tape deck (νέο/ όχι new old stock) , η tascam του κάνει το χατίρι με το 202 mK VII. Είναι διπλό, χωρίς Dolby (αλλά με noise reduction), με USB και σε τιμή , περίπου 500,00 $, που μπορείς να βρεις πολύ καλλιτερα decks συμπεριλαμβανομένου και του service τους. Παρόλα αυτά, για κάποιον που θέλει ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ, είναι μια πρόταση. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2018 Καλό, αλλά βάλε και μια πρόταση για ραδιοκασετόφωνο αυτοκινήτου (εάν υπάρχουν πλέον...). Που θα ακούμε εκτός σπιτιού τις κασέτες που θα γράφουμε.....; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Καλό, αλλά βάλε και μια πρόταση για ραδιοκασετόφωνο αυτοκινήτου (εάν υπάρχουν πλέον...). Που θα ακούμε εκτός σπιτιού τις κασέτες που θα γράφουμε.....; και μια για VHS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2018 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Καλό, αλλά βάλε και μια πρόταση για ραδιοκασετόφωνο αυτοκινήτου (εάν υπάρχουν πλέον...). Που θα ακούμε εκτός σπιτιού τις κασέτες που θα γράφουμε.....; Α δεν ξέρω. Εγω κασσετοφωνα έχω στα αμάξα Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2018 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, vagelism είπε και μια για VHS Panasonic και ό,τι να ναι .&- Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2018 Για κοιτάξτε και εδώ. Όλα μέσα .... https://www.gatoulis.gr/product/soundmaster_mcd5500sw_black97 https://www.amazon.co.uk/gp/product/B0743D1RWH/ 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2018 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Για κοιτάξτε και εδώ. Όλα μέσα .... https://www.gatoulis.gr/product/soundmaster_mcd5500sw_black97 https://www.amazon.co.uk/gp/product/B0743D1RWH/ Το "γατούλης" μου άρεσε! Οχι αυτα ειναι παιχνιδάκια. :P 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, LK είπε Το "γατούλης" μου άρεσε! Οχι αυτα ειναι παιχνιδάκια. :P Το ξέρω. Αν ήταν της προκοπής θα είχαν ένα σκασμό χρήματα με όλα αυτά που έχουν πάνω. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2018 57 λεπτά πριν, LK είπε Α δεν ξέρω. Εγω κασσετοφωνα έχω στα αμάξα εσένα τα αμάξα έχουν τους λεβιέδε στο τεμόν με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2018 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, dimsonic είπε εσένα τα αμάξα έχουν τους λεβιέδε στο τεμόν Σιγα μην οδηγούσα αμάξα με αερόσακους και ζώνες ασφαλείας.....αυτά ειναι για τους φλώρους. 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση