Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2018 Στις 6/11/2018 στις 7:40 ΜΜ, cos_dr είπε Πάρτε και ένα medley από goal μου στο pes2018 Aφιερωμένο στον αδελφό gamer Κουφή Λεοπάρδαλη!!!!!! Ξεχώρισα το γκολ στο 2:00 "Τι κεραυνός ήταν αυτός! Αυτο το γκολ θα μείνει στ(α χρονικά του ποδοσφαίρου)" Έπαιζα φανατικά το Προ '18 πριν έρθει το '19 και σκόραρα και εγώ ένα γκολ που θα μείνει "στα χρονικά του ποδοσφαίρου"! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2018 Ωραίος. Εξαιρετική εκτέλεση. 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2018 Οι γκολάρες στο Προ συνεχίζονται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2019 Νέο τρικ από Alexander-Arnold. Online παιχνίδι, ο αντίπαλος θεώρησε σίγουρο πως θα στείλω την μπάλα πάνω απ'το τείχος... λάθος! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2019 Κατατρόπωση του online αντιπάλου με highlight ένα φοβερό χτύπημα φάουλ του Μανέ από δύσκολη γωνία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2019 Ξέρω σας έχω "πυροβολήσει" με τα βίντεο αλλά δεν μπορούσα να μην μοιραστώ αυτούς τους πυροβολισμούς - κανονιές από μακρινή απόσταση από Firmino και Wijnaldum! Όπως και στην πραγματικότητα έτσι και στο παιχνίδι τα γκολ από μακριά σπανίζουν και έτσι καταλαβαίνετε την ευφορία μου αφού τα σημείωσα στο ίδιο ματς μέσα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Μια πρώτη γεύση απ'το καινούριο παιχνίδι-έπος! (κάποιος moderator ας αλλάξει παρακαλώ τον τίτλο του θέματος αφαιρώντας το "2019", σκοπεύω να ανεβάσω και του 2020 γκολ αραιά και που όποτε συμβαίνουν τα καλά!) Επεξεργασμένο 18 Αυγούστου 2019 από Κουφη Λεοπαρδαλη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2019 Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2019 έχεις λιώσει.......................... 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2019 OP Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2019 Αν και ήταν στην προτελευταία δυσκολία πάλι ζάλισα τον υπολογιστή, έτσι είναι όταν έχεις μάθει να παίζεις κόντρα σε καλούς ανθρώπους παίκτες (καλούς στο παιχνίδι δλδ, αν θα πάνε παράδεισο δεν ξέρω! ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2019 Share Δημοσιευμένο 18 Αυγούστου 2019 25 λεπτά πριν, Κουφη Λεοπαρδαλη είπε Αν και ήταν στην προτελευταία δυσκολία πάλι ζάλισα τον υπολογιστή, έτσι είναι όταν έχεις μάθει να παίζεις κόντρα σε καλούς ανθρώπους παίκτες (καλούς στο παιχνίδι δλδ, αν θα πάνε παράδεισο δεν ξέρω! ) Το έχω ψιλοπαρατήσει το pro. Μόνο battlefield V και V-Synth παίζω, έχω κολλήσει με τα V lol 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση