mad_nassos Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2020 OP Share Δημοσιευμένο 27 Απριλίου 2020 Δημιούργησε μία Εργασία Τραγουδοποιΐας για Σένα Hakuna Matata μπορείτε να στηρίζετε μέσω του Patreon.com στο /NassosConqueso Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mad_nassos Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Κάνε Μία Επιχειρηματική Κίνηση Κάθε Μέρα Κατάθεσε Ένα Τραγούδι ΚΑΘΕ Εβδομάδα Επεξεργασμένο 30 Οκτωβρίου 2023 από mad_nassos Hakuna Matata μπορείτε να στηρίζετε μέσω του Patreon.com στο /NassosConqueso Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κβαντική Διεμπλοκή Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 12/11/2018 στις 12:26 ΜΜ, vagelism είπε συμφωνω απολυτα.. Προσωπικα θεωρω το αυτι και το ενστικτο της γυναικας μου -πιο σημαντικα απο καθε μουσικο οσων αφορα τη κριτικη των παιξιματων μου. Δυστηχως το πρωτο που χανει καθε μουσικος που φτανει σε ενα επιπεδο ειναι η αμεροληψια του σχετικα με το παιξιμο του..και ο τροπος που περναει στον απλο ακροατη. Εγω μπορει να εκανα το καλυτερο break ολων των εποχων αλλα αν εκεινης της χαλαει το groove...εκεινη εχει δικιο. Στην Αμερικη γνωριζω οτι οταν κανουν test screenings σε πιλοτους απο σειρες ή ταινιες για να δουν απηχηση..δεν προβαλουν σε κριτικους..αλλα σε απλο κοσμο. Μου πηρε πολλα χρονια να καταλαβω...οτι δεν χρειαζονται πολλα η δυσκολα ακορντα για να αγγιξεις καποιον...η δυσκολο ψυχαναγκαστικα παιξιμο. και το πιο τρανο παραδειγμα ειναι για μενα αυτο...ενα κομματι που εχει ακομα και σημερα airplay..36 εκ views..χωρις ρεφρεν!! και το φοβερο ειναι οτι στα τυμπανα ειναι ο Vinnie. Κοίτα δεν ξέρω αν είσαι ακόμη εδώ μετά από 5 χρόνια. Και εγώ εμπιστεύομαι την γυναίκα μου στα τραγούδια που γράφω αλλά μια φορά ήμασταν στο αυτοκίνητο και έπαιζε SRV.Οταν την ρώτησα που της φαίνεται αυτός ο κιθαρίστας μου απάντησε ότι εγώ είμαι καλύτερος. Από τότε κάτι έσπασε μέσα μου. Επεξεργασμένο 30 Οκτωβρίου 2023 από Κβαντική Διεμπλοκή 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mad_nassos Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2023 Αρχειοθέτησε τους Στίχους και τα Demos σου Hakuna Matata μπορείτε να στηρίζετε μέσω του Patreon.com στο /NassosConqueso Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mad_nassos Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2023 Ανάπτυσσε την Ιστορία σου σε ΚΑΘΕ Γραμμή ✍ Hakuna Matata μπορείτε να στηρίζετε μέσω του Patreon.com στο /NassosConqueso Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mad_nassos Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2023 Όταν Αμφιβάλλεις, πες ΛΙΓΟΤΕΡΑ 1 Hakuna Matata μπορείτε να στηρίζετε μέσω του Patreon.com στο /NassosConqueso Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mad_nassos Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2023 Γράψε ένα Τραγούδι με βάση τη ΔΟΜΗ κάποιου ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ σου Hakuna Matata μπορείτε να στηρίζετε μέσω του Patreon.com στο /NassosConqueso Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mad_nassos Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιανουαρίου Κάνε τη ΓΕΦΥΡΑ σου ΟΡΧΗΣΤΡΙΚΗ 1 Hakuna Matata μπορείτε να στηρίζετε μέσω του Patreon.com στο /NassosConqueso Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mad_nassos Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου OP Share Δημοσιευμένο 5 Φεβρουαρίου Τα ΙΔΙΑ μέρη πρέπει να ακολουθούν την ΙΔΙΑ δομή Hakuna Matata μπορείτε να στηρίζετε μέσω του Patreon.com στο /NassosConqueso Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mad_nassos Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου OP Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου ΜΕΙΩΣΕ την ΕΙΣΑΓΩΓΗ του κομματιού σου στο ΜΙΣΟ Hakuna Matata μπορείτε να στηρίζετε μέσω του Patreon.com στο /NassosConqueso Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση