Nestoras Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2018 Exairetic! InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2018 Guru Share Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2018 τα παν όλα οι προλαλήσαντες... απλά respect στο ταλέντο λοιπόν από μένα... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alpatman Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2018 εκπληκτικο κομματι , ειδικα προς το τελος μετα το 'blues' σολο , που το κομματι ανεβαινει . Μου αρεσε και το βιντεο που προσθετει οπτικα και δινει ατμοσφαιρα γενικα θα μου εκανε εκληξη αν η μπαντα σας δεν ειναι ηδη γνωστη στο ειδος της Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2018 Guru Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2018 Στις 31/10/2018 στις 5:25 ΜΜ, SpyrosCh είπε Μόνο βινύλιο αυτή τη φορά (πέρα από το digital), μην μου πεις ότι δεν έχεις πικάπ!! Bafta winner άνθρωπας Όχι εδώ... Digital θα πάρω, και βινύλιο θα πάρω για τη συλλογή. Πες πως, πόσο, πού και πότε... Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SpyrosCh Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2018 Καλημέρα και συγνώμη για το καθυστερημένο της απάντησης, Νέστορα, npap, alpatman σας ευχαριστώ πολύ! Νικόλα, θα σε ενημερώσω όταν είναι Καλό σ/κ σε όλους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
serres Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2018 Το ευχαριστήθηκα! Πάντα με έμπνευση εύχομαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lgbesios Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2018 Μπράβο παλληκάρια εξαιρετικό .…!!! φοβερό και το precision με τις λαστιχένιες rust never sleeps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mustafank Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2018 Εξαιρετικός, όπως πάντα, αγαπητέ Σπύρο και εκπληκτική και η μπάντα σας! https://morphinesocialclub.bandcamp.com/releases https://www.facebook.com/churchofmangr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2018 Νομιζω οτι ειναι μακραν το κομματι που μου αρεσει περισσοτερο σε σχεση με ο,τι αλλο εχω ακουσει στο noiz. Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2018 Moderator Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2018 Spyros, είναι η τρίτη φορά που περνάω να το ακούσω (με ακουστικά και όλα τα κομφόρ). Το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό, το είπαν άλλωστε όλοι. Αυτό που με εντυπωσιάζει περισσότερο απ' όλα είναι ότι τα κομμάτια σου είναι συγκεκριμένες συνθέσεις με δεδομένα μέρη - υπεράνω ενορχήστρωσης. Νο nonsense - no noodling. Περίμενα όλο περιέργεια να δω τι θα γίνει στο 3:50 και δεν απογοητεύτηκα. Μπράβο και πάλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση