kwstas79 Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2007 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2007 you are GOD 8) ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
k-a-f-ros Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2007 @Kwstas79, βάσει της πρώτης φωτογραφίας θα ξαναπώ αυτό που λέω τόσο καιρό. Της γυναίκας το...μηχάνημα είναι πιο ωραίο! :P :P :P I have a passion lord and it won't go away Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2007 ναι αλλα θες εναν τομο για manual ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
k-a-f-ros Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2007 Ναι, αλλά σκέψου τί ωραίο που είναι όταν έρχεται μια έμπειρη και αποφασίζει να σου μάθει...όλους τους διακόπτες και τα κουμπάκια!!! :P :P Κώστα, ήσουν καλός μαθητής; :wink: I have a passion lord and it won't go away Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2007 θελω μια δασκαλαααααα :lol: :lol: :lol: ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2007 Ας πούμε ότι... μου έκανε κάποια ιδιαίτερα κάποια... δασκάλα... αν και δεν τα είχα και απόλυτη ανάγκη... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2007 Αυτες οι γυναικες με τα κουμπια τους..Πρεπει να εχεις κανει μεταπτυχιακα στο Cambridge για να πατησεις (μην πω να βρεις) εστω και....3 απο αυτα! :!: :!: :!: :!: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2007 ρε παιδια αν ειναι για να γ@μ!σW να μαθω να οδηγω διαστημοπλοιο :lol: :lol: αστω παω στη NASA καλητερα ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavrilian Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2007 οι γυναικες αγορια, ειναι σαν τους marshall, μπορει μερικες να χουν πολλα κουμπια αλλα το μονο που εχεις να κανεις ειναι να τα βαλεις ολα στο 10 και you are in heaven :D :lol: :lol: :lol: :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση