cigaret13 Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2018 Εγώ: κοιτάζοντας δεξιά-αριστερά μήπως παραμονεύει η πόντια..... Λες να τις αλλάξω μετά την επιστροφή από το δημαρχείο αλλάζοντας ρούχα η Σβετλάνα στο δίπλα δωμάτιο...; :laugh: Όσο για το χρηματιστήριο, μην ξύνεις πληγές....... :-[ :-[ :-[ :'( :'( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2018 Ένα γνωστό, εξέχων και μη εξαιρετέο μέλος* μου ζήτησε τα presets των κιθαρώναι μου. Ως γνωστών δεν χαλάω χατίρια οπότε...... * που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του..... ::) :-X κάτσε να πάρω κανα screen απ αυτό το μηχάνημα του σατανά, αν και δεν με βλέπω να το κατέχω ποτέ... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2018 αν και δεν με βλέπω να το κατέχω ποτέ... Όντως..... >:D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2018 κάτσε να πάρω κανα screen απ αυτό το μηχάνημα του σατανά, αν και δεν με βλέπω να το κατέχω ποτέ... Ξέροντας ότι δεν το χρησιμοποιεί ο Μποναμάσσας, θα τα δώσεις όλα και θα το μάθεις τελικά. ;D ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2018 Ξέροντας ότι δεν το χρησιμοποιεί ο Μποναμάσσας, θα τα δώσεις όλα και θα το μάθεις τελικά. ;D ;D ;D ;D Που'ναι ρε γαμώτο εκείνο το ωραίο εικονίδιο του "μπα" όταν το χρειάζεσαι.....; ::) ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση