cigaret13 Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2018 Δημήτρηδες thank you που το ξανακούσατε.... :o Dim αύριο τα σόλα γιατί αυτή την στιγμή νιώθω σαν να βγήκα από συναυλία των Motorhead..... :laugh: Edit & Υ.Γ. Και για να δικαιολογήσω τον εαυτό μου, τα tracks των σόλο που είναι χαμηλά στην μίξη είναι με stereo vst οπότε με Α-Β ακρόαση σε μόνο-στέρεο δεν βγάζεις συμπέρασμα (στο μόνο χάνονται...) και γι αυτό με μπέρδεψαν..... ::) :-X Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2018 μακαρι να παιζαν ετσι οι μοτορχεντ με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2018 μακαρι να παιζαν ετσι οι μοτορχεντ Κάτσε να μπει ο φιούζιος να δεις τι θα πάθεις, που λες "τέτοια" λόγια για τον Lemmy.... :-X Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2018 Μεγαλη βελτιωση νομιζω,πολυ πιο ισορροπημενο. Τωρα που το ξανακουω,τι ωραιες και ευφανταστες κιθαρογραμμες. αυτή την στιγμή νιώθω σαν να βγήκα από συναυλία των Motorhead..... :laugh: Δε σε χαλαγε φιλε μουσατε,να ειχες μολις βγει απο λαιβ των ροκενρολλ θεων κι ας ποναγαν τα αυτια σου μετα. Το ιδιο ειχε παθει και ο φασιον μετα το λαιβ τους στο Σπορτιγκ. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2018 Oh yes. You nailed it. Αυτό είναι. Άψογο! Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2018 Μεγαλη βελτιωση νομιζω,πολυ πιο ισορροπημενο. Oh yes. You nailed it. Αυτό είναι. Άψογο! Thanks guys! :-* Δε σε χαλαγε φιλε μουσατε,να ειχες μολις βγει απο λαιβ των ροκενρολλ θεων κι ας ποναγαν τα αυτια σου μετα. Ειλικρινά Γιώργο, όχι δεν θα με χάλαγε! O0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2018 Ένα γνωστό, εξέχων και μη εξαιρετέο μέλος* μου ζήτησε τα presets των κιθαρώναι μου. Ως γνωστών δεν χαλάω χατίρια οπότε...... * που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του..... ::) :-X Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2018 Έχεις φάει πολλά μπάσα απ' ότι βλέπω. Γιατί (από περιέργεια)? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2018 Έχεις φάει πολλά μπάσα απ' ότι βλέπω. Γιατί (από περιέργεια)? 1ον, φοράω χορδές από το Πάσχα του 2017 :o και οι 3 μπάσες λασπώνουν και 2ον, όλο λέω να χαμηλώσω τους texas specials και όλο το ξεχνάω....με τον neck μπουμπουνίζουν :-\ :-X σε αυτό το ύψος που τους έχω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2018 φοράω χορδές από το Πάσχα του 2017 :o :o :o :o :o :o :o Απάτητες τις έχεις ακόμα και θέλουν στρώσιμο έτσι? Εγώ θυμάμαι ότι την τελευταία φορά που άλλαξα χορδές, ακόμα συζούσα με την μέλλουσα γυναίκα μου, και την ώρα που τις άλλαζα η τηλεόραση έλεγε ότι ο γενικός δείκτης του χρηματιστηρίου Αθηνών ξεπέρασε τις 6.000 μονάδες. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση