dimsonic Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2018 Εβλεπα ενα νεο βιντεακι του kotzen στο youtube, στο οποιο προμοταρε, αναμεσα σε αλλα, την signature strat που εχει. Οπως τον ακουσα να λεει, εχει μαγνητες με δυνατοτητα να συνδεθουν σαν humbuckers, αλλα εχει επιλεξει να τους συνδεσει σαν singlecoils. Το ενδιαφερον ειναι οτι στη θεση 2, ο bridge και ο middle δουλευουν σαν humbucker μεταξυ τους. Μου αρεσει η ιδεα. Γινεται αυτο με απλους μονοπηνιους?? δεν έχω δει κάτι, αλλά για να λέει κάτι τέτοι οι μαγνήτες του είναι humbuckers με δυνατότητα split. Αυτό το μεταξύ τους δεν το πιάνω. Γενικά οι humbuckers είναι τυλιγμένοι κάθε πλευρά με αντίθετη φορά. Με απλους τι εννοείς? ούτως η άλλως ο μεσσαίος είναι σε αντίθετη φορά με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2018 4:25 δες Δεν εχω ιδεα απο ανατομια μαγνητων, περα απο το να τους αλλαζω... Γινεται με τους 57/62 να εχω humbucker στη θεση 2 με καποιο τροπο? Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2018 Ο Kotzen είναι τρομερός κιθαρίστας αλλά ΆΣΧΕΤΟΣ από gear και τεχνικούς όρους. Εννοεί ότι οι μαγνήτες όταν παίζουν μαζί συνδέονται in series αντί για το συνηθισμένο in parallel βγάζοντας έτσι μεγαλύτερη έξοδο. Φυσικά και μπορείς να έχεις τους μαγνήτες in series,κάνε ένα Google για in series strat wiring. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2018 Ο Kotzen είναι τρομερός κιθαρίστας αλλά ΆΣΧΕΤΟΣ από gear και τεχνικούς όρους. Εννοεί ότι οι μαγνήτες όταν παίζουν μαζί συνδέονται in series αντί για το συνηθισμένο in parallel βγάζοντας έτσι μεγαλύτερη έξοδο. Φυσικά και μπορείς να έχεις τους μαγνήτες in series,κάνε ένα Google για in series strat wiring. και εγώ κάτι τέτοιο κατάλαβα πάντως οι 57/62 είναι μονοί, οπότε δεν τίθεται θέμα humbucking όπως αντίθετα ήταν οι μαγνήτες στην τελε με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2018 ΆΣΧΕΤΟΣ από gear και τεχνικούς όρους. Το ηξερα οτι κατι εχω κοινο με τον kotzen!!! In series αποσο ξερω, εχουμε αυξηση εντασης και πιο πολυ gain. Θα θυμιζει ηχο απο humbucker? Το κανουν συχνα αυτο, αντι να εχουν humbucker στη γεφυρα? Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2018 και εγώ κάτι τέτοιο κατάλαβα πάντως οι 57/62 είναι μονοί, οπότε δεν τίθεται θέμα humbucking όπως αντίθετα ήταν οι μαγνήτες στην τελε Μόνο ο κάτω μαγνήτης της τελε του είναι διπλός ο πάνω είναι κανονικός μονός. Ο διακόπτης που έχει απλά αλλάζει στη μεσαία θέση τη συνδεσμολογία από parallel σε series www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2018 Το ηξερα οτι κατι εχω κοινο με τον kotzen!!! In series αποσο ξερω, εχουμε αυξηση εντασης και πιο πολυ gain. Θα θυμιζει ηχο απο humbucker? Το κανουν συχνα αυτο, αντι να εχουν humbucker στη γεφυρα? Όχι δεν το κάνουν, άλλο πράγμα ο διπλός στη γέφυρα. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2018 μετά από συμβίωση των πρώτων ημερών, έχω να πω ότι είναι ίσως η καλύτερη επέμβαση που μπορεί να κάνει κάποιος στη στράτο του. Η κιθάρα γίνεται πολύ πιό λειτουργική και παραγωγική. με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση