cigaret13 Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2018 Έτσι από απλή περιέργεια θά'θελα να ακούσω τα τραγούδια των BieberRihannaCyrus etc.... με άλλη παραγωγή-μίξη (στυλ 60's-70's ας πούμε), όπως και τους StonesBeatlesKinks etc...με σημερινές παραγωγές (και όχι τα τύμπανα δεξιά και όλα τ'άλλα αριστερά... ::) :P :-X), έτσι για πιο αντικειμενική σύγκριση! Εννοείτε ότι δεν συγκρίνω την μουσική των παλαιών (H. P. Lovecraft etc... :laugh:) με την μουσική των τωρινών, αλλά αυτό που θέλω να πω είναι το πόσο ρόλο παίζει πλέον η παραγωγή και η αισθητική της (γυαλιστερή, φαντεζί, ευκολοάκουστη και εν τέλει πιο ποπίστικη και χορευτική) στο μεγαλύτερο μέρος των ακροατών σήμερα... Μιλάω πάντα για την μουσική των charts και των πολλών εκατομμυρίων πωλήσεων, δηλαδή αυτά που ακούμε παντού και συνέχεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2018 ολα μεχρι το 1980 μια χαρα ειναι. προφανως Καλα μη εισαι και τοσο σιγουρος...δεν υπαρχει εποχη χωρις ΠΟΛΥ σαβουρα στη μουσικη..... ;D Απλα ειναι τοσο ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ η εποχη που ζουμε που δεν μπορει καποιος να τη συγκρινει με το παρελθον χωρις να γινει γραφικος και να μοιαζει σαν τους κακομοίρηδες που μπλογκαρουν στο ιντερνετ εξυμνωντας το "ποσο ωραια περνουσαμε στα 80s" (ή 70s ή οτι χρονια θες)......χωρις αντιβιοτικα,ζωνες ασφαλειας,εμβολια,ηλεΧτρικο,αυτοκινητοδρομους,τρεχουμενο νερό,Ευρωπαϊκη Ένωση,Ευρώ,κινητά και μετρό.... ;D Επαναλαμβανω ότι βγαινει ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ μουσικη στις ημερες μας και παει και νουμερο ενα στα τσαρτς αμα λαχει να ουμε ;) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2018 μπορει να μην περνουσαμε ωραια το 70 ομως καλυτερη μουσικη ειχαμε. αυτο που βαζεις δεν ξεφευγει απο τον κανονα και σαν εξαιρεση τον επιβεβαιωνει. παντως ειναι τίγκα στο compression με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2018 παντως ειναι τίγκα στο compression Και αυτο γιατι ειναι κακο? ??? Εγω ακουω μια ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ παραγωγη. Αν και μαλλον limiting εννοεις και οχι compression... ;) το 70 ομως καλυτερη μουσικη ειχαμε. μπα.... ΛΙΓΟΤΕΡΗ μουσικη είχατε (είχαμε) και την ΑΚΟΥΓΑΤΕ (ακουγαμε) ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Satanas Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2018 Εγω πάλι εχω την αισθηση οτι κατι τετοια τραγουδια θα παιζονται και μετα απο 100 χρονια με τον ιδιο ενθουσιασμό...... Και οι καρικατουρες της σημερινης μουσικης βιομηχανιας δεν θα τις θυμαται ουτε η μανα τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2018 Εγω πάλι εχω την αισθηση οτι κατι τετοια τραγουδια θα παιζονται και μετα απο 100 χρονια με τον ιδιο ενθουσιασμό...... Και οι καρικατουρες της σημερινης μουσικης βιομηχανιας δεν θα τις θυμαται ουτε η μανα τους Ωραιο κομματι απο το 1976 (αν και μου ακουγεται πολυ dated και δεν εχει "γερασει" καλα σε αντιθεση με αλλα κομματια απο το 1976 ) Βεβαια το 1976 ειχαν βγει και ΑΥΤΑ.. ;D Επισης δεν υπαρχει πλεον μουσικη "βιομηχανια" ....πιο πολυ ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ θα την ελεγα... ;) ..στο πνευμα των καιρων,επαναλαμβανω συγκρινετε εντελως διαφορετικες εποχες. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2018 Moderator Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2018 To πρώτο πράγμα που θα κανω μόλις (αν) βγω στη συνταξη. Θα κοψω τηλέφωνα (κινητα -σταθερά) και internet (τα διατηρω ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ για τη δουλειά μου). Δεν θα με νοιάζει ούτε τι μουσικη βγαινει , ούτε τη εποχή έχουμε, ούτε τι ωρα ειναι...ούτε αν είναι μέρα ή νυχτα, ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2018 To πρώτο πράγμα που θα κανω μόλις (αν) βγω στη συνταξη. Καλα με αυτο το πλευρό να κοιμάσαι,η "συνταξη" ουτε για μια 90αρα ΚΑΣΣΕΤΑ (απλη οχι χρωμιου) το μηνα δεν θα φτανει ;D Θα κοψω τηλέφωνα (κινητα -σταθερά) και internet (τα διατηρω ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ για τη δουλειά μου). Καλα για αυτο ημανε σιγουρος.....εχω αρχισει ερευνα αγορας για ταχυδρομικα περιστερια αλλα δεν βρισκω ΨΩΜΩΜΕΝΑ ρε μαμωτο και οι ΒΙΝΤΕΟΚΑΣΣΕΤΕΣ ειναι βαρΓιες ... ;D Δεν θα με νοιάζει ούτε τι μουσικη βγαινει , ούτε τη εποχή έχουμε, ούτε τι ωρα ειναι...ούτε αν είναι μέρα ή νυχτα, ;D ;D Πλανητης των πιθήκων και ετσι φιλωΟΥς? ;D Καλα σε βλεπω με την ΒΙΝΤΕΟΚΑΣΣΕΤΑ του "La piscine" & με ΒΕΡΜΟΥΤ να την βγαζεις στο γεραματα ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2018 Moderator Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2018 Καλα για αυτο ημανε σιγουρος.....εχω αρχισει ερευνα αγορας για ταχυδρομικα περιστερια αλλα δεν βρισκω ΨΩΜΩΜΕΝΑ ρε μαμωτο και οι ΒΙΝΤΕΟΚΑΣΣΕΤΕΣ ειναι βαρΓιες ... ;D Να επικοινωνήσω με ποίον και γιατί. Δυο ανθρωποι με ενδιαφερουν, ο ραφτης μου και ο μηχανικος αυτοκινητου μου, και ξέρω που μένουν ;D ;D Καλα σε βλεπω με την ΒΙΝΤΕΟΚΑΣΣΕΤΑ του "La piscine" & με ΒΕΡΜΟΥΤ να την βγαζεις στο γεραματα ;D Δεν χρειάζομαι τιποτα άλλο ....για να γεμίσει η ψυχή μου.\Ευτηχως το εχω σε VHS γιατι ακόμα και το conversion ....το βαριέμαι ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2018 και ο μηχανικος αυτοκινητου μου, Ωχ! Πήρες αυτοκίνητο αδελφέ? Το κάρο τι το έκανες? χαχαχαχαχαχα ;D ;D ;D Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση