TamTam Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2018 Πολύ μπλα μπλα , αλλά και μεγάλες αλήθειες που όμως σηκώνουν πολύ συζήτηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2018 αλήθειες αλλά ποιός δίνει σημασία .... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2018 Ενδιαφερον αλλα με ΤΡΑΓΙΚΑ λαθος ΤΙΤΛΟ. The truth Why COMEMRCIAL RADIO MUSIC FOR 14 YEAR OLDS Is Awful είναι ο σωστος τιτλος. Γιατι ΠΟΤΕ στην ιστορια της μουσικης δεν εβγαινε τοσο ΠΟΛΥ και τοσο ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ μουσικη οσο στις ημερες μας (και σε μια ΠΛΗΘΩΡΑ μουσικων ειδων). Απο εκεί και περα δεν θυμαμαι και καμμια εποχη που η" εμπορικη" μουσικη για δεκατετραχρονα δεν ηταν απαισια ;) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2018 Από τη στιγμή που βγαίνουν καινούργια πράγματα με ταχύτητα φωτός και η ενημέρωση με ταχύτητα χελώνας, λυπάμαι αλλά δεν δύναμαι να παρακολουθήσω. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2018 κι οι Beatles σε 14χρονα απευθύνθηκαν στην αρχή, αλλά...μέσα σε μόλις 2-3 χρόνια βγάλανε αριστουργήματα. Το ίδιο και οι σύγχρονοί τους. Το σημερινό σκουπιδιαριό βλέπω να κραταέι σχεδόν 10ετία (κάποιοι και 2) και να εξακολουθούν να βγάζουν τα ίδια σκουπίδια. με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2018 Το σημερινό σκουπιδιαριό βλέπω να κραταέι σχεδόν 10ετία (κάποιοι και 2) και να εξακολουθούν να βγάζουν τα ίδια σκουπίδια. Ναι αν το μονο που ακους ειναι Radio Love ισχυει... ;D κι οι Beatles σε 14χρονα απευθύνθηκαν στην αρχή, αλλά...μέσα σε μόλις 2-3 χρόνια βγάλανε αριστουργήματα. Το ίδιο και οι σύγχρονοί τους. Και φυσικα οι Beatles ΔΕΝ απευθυνονταν σε 14χρονα (μη κΣεχνας οτι οι ΙΔΙΟΙ ηταν 17χρονα ;D) και ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ τα κομματια τους ηταν ΜΝΗΜΕΙΑ της ποπ μουσικης ;) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2018 Από τη στιγμή που βγαίνουν καινούργια πράγματα με ταχύτητα φωτός και η ενημέρωση με ταχύτητα χελώνας, λυπάμαι αλλά δεν δύναμαι να παρακολουθήσω. Ετσι ειναι τα ΓΕΡΑΜΑΤΑ αγαπητε.... ;D Και η μανα μου την "κομπιουτα" την κλεινει τραβώντας την πριζα....και αδυνατει να χρησιμοποιησει τα Google Maps ;D ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2018 Ναι αν το μονο που ακους ειναι Radio Love ισχυει... ;D Και φυσικα οι Beatles ΔΕΝ απευθυνονταν σε 14χρονα (μη κΣεχνας οτι οι ΙΔΙΟΙ ηταν 17χρονα ;D) και ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ τα κομματια τους ηταν ΜΝΗΜΕΙΑ της ποπ μουσικης ;) καλά τώρα μην επιμένεις πολύ σ αυτό. κομμάτια σαν το she loves you ή love me do για 14χρονα ήταν (τουλάχιστον στο σπίτι μας τα σιγκλάκια από την αγγλία από 14χρονη ήρθαν - ας ήμουν εγώ 8 ) . Σήμερα μπορεί να είναι μνημεία της ποπ. Θα πρέπει να περιμένω 50 χρόνια για να δω του Μπίμπερ τι θα γίνουν, αλλά δε μου βγαίνουν τα νούμερα ;D με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Satanas Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2018 καλά τώρα μην επιμένεις πολύ σ αυτό. κομμάτια σαν το she loves you ή love me do για 14χρονα ήταν (τουλάχιστον στο σπίτι μας τα σιγκλάκια από την αγγλία από 14χρονη ήρθαν - ας ήμουν εγώ 8 ) . Σήμερα μπορεί να είναι μνημεία της ποπ. Θα πρέπει να περιμένω 50 χρόνια για να δω του Μπίμπερ τι θα γίνουν, αλλά δε μου βγαίνουν τα νούμερα ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2018 Moderator Share Δημοσιευμένο 16 Οκτωβρίου 2018 Μέχρι και το 1980 βγήκαν μουσικές -ταινίες και ό,τι αλλο θες που δεν σου φτάνει μια ζωή να τα ανακαλύψεις/απολαύσεις. Ποιός ασχολείται.....από εκει και πέρα ;D ;D ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση