mike_rhd Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2018 Καλημερα σε ολους και καλη εβδομαδα. Αγορασα απ της αγγελίες εναν μαγνητη που ελεγε οτι ειναι ο Seymour duncan Sh2 Jazz. Παρελαβα αυτον που παραθέτω στις φωτο. Απλα το καλωδιο μου φαινεται διαφορετικο σε σχεση με τις φωτός που βλεπω στο ιντερνετ και δεν εχει την πισω πλακα με το λογοτυπο της Seymour ουτε αναφερει κάπου το μοντελο. Εβγαζε τετοια μοντελα? Η κιθαρα για την οποια τον προόριζα πουληθηκε, οποτε.θα πουλησω κι αυτον. Απλα ρωταω σε περίπτωση που γω την πατησα, μην, αθελα μου, κοροϊδεψω καποιον αλλον. Ευχαριστώ Ain't nothing but the blues. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2018 Ποσα καλωδια εχει? Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Satanas Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2018 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Seymour Duncan ο μαγνητης αυτος.... Ειναι κινεζικος ΟΕΜ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2018 Δεν θυμαμαι κανενα μαγνητη της duncan να εχει μπλε καλωδιο. Η καλυτερη λυση ειναι να τον ποσταρεις στο φορουμ της duncan. 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2018 Οχι δεν ειναι SD. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2018 Guru Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2018 Αγορασα απ της αγγελίες εναν μαγνητη που ελεγε οτι ειναι ....... Απλα ρωταω σε περίπτωση που γω την πατησα, μην, αθελα μου, κοροϊδεψω καποιον αλλον.Εάν πραγματικά κάποιος σε κορόϊδεψε στις αγγελίες, καλό είναι να το αναφέρεις στη διαχείριση, έτσι ώστε να μην την πατήσουν και άλλοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mike_rhd Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2018 Καλησπερα παιδια, μιλησα με το παιδι απο τον οποίο τον αγορασα. Ειπε δεν το γνωριζε και συμφωνησαμε να τον στειλω πισω και να μου επιστραφουν τα χρηματα. Αν αυτο δεν γινει, εννοειται θα το αναφερω. Αλλιως το θεωρω ενα ατυχες συμβαν απλα. Ευχαριστώ ολους για τη βοηθεια!! Ain't nothing but the blues. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση