panagiotis Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2007 τι να πει και ο zakk ρε παιδιά;; που κατεβάζει τα κερατά του απο μπύρες σε κάθε λαιβ..... Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alexander Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2007 Ένας φίλος μου drummer με ρώτησε κάποτε αν έχω παίξει ποτέ πιωμένος....... Η απάντηση ήταν: -ΠΑΝΤΑ!!! χαχαχα Εμείς πίνουμε και στις πρόβες για να είμαστε σε φόρμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2007 Εμείς πίνουμε και στις πρόβες για να είμαστε σε φόρμα ETΣΙΙΙΙΙ ' date='ΜΑΧΙΜΟΤΗΤΕΣ!ΜΙΑ ΑΠ ΤΑ ΙΔΙΑ! :lol: :lol: [/b'] feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2007 Χαχαχαχα loooooool! Θυμάμαι μια περίοδο που το συκώτι μου ήταν να το παραδώσω στην NASA να το θάψει, αλλά οκ, τώρα είμαι (πιό) καλό παιδί! :) LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
apost Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2007 Εμείς πίνουμε και στις πρόβες για να είμαστε σε φόρμα :lol: Αυτα ειναι!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mad_zoso Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Μαρτίου 2007 Τς Τς...Οι δικοί μου(το συγκρότημα),δεν πίνουν ποτέ στα live,πόσο μάλλον στις πρόβες...ΦΛΩΡΟΙ!!!(Ελπίζω να μην το διαβάσει αυτό ο Στέφανος,χεχε...).Είμαι ο μόνος "αλκοολικός" του συγκροτήματος!!! Υ.Γ.1:Από αρχαιοτάτων χρόνων(π.χ.Bluesmen,Τζαζίστες),οι μουσικοί πάντα έπιναν...πολύ. Υ.Γ.2:Απορώ πως ο Zakk Wylde δεν κατουριέται με τόσες μπύρες,ώστε να διακόψει το live.Αν βρήκε κάνα κόλπο να το πει και σ'εμάς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cooltzi Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 10 Μαρτίου 2007 Ένα απο τα χειρότερα είναι να προσπαθείς να πιείς με μέτρο γιατί κάνεις τα φωνητικά και παίζει να γίνεις ρεζίλι και δίπλα σου να βλέπεις τον κιθαρίστα στην ηλεκτρική να κατεβάζει τ' αντερά του.....!! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση