mad_zoso Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2007 Πω ρε παιδιά,τι μου θυμίσατε τώρα... Κατ' αρχήν χαιρετώ άπαντες,καθ΄ότι καινούριος...(γειά σου janick,ΛΑΜΠΕΙΣ ΜΠΑΜΠΗ ΜΟΥ,ΛΑΜΠΕΙΣ!!!) Πιστεύω καλό είναι ένα δύο ποτυράκια πριν το live.Πέρα απ' το ότι σε χαλαρώνει,βοηθάει στην αυτοσυγκέντρωση(είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ότι με καναδυό ποτηράκια ουίσκυ χαλαρώνει το χώρισμα μεταξύ δεξιού και αριστερού ημισφαιρίου του εγκεφάλου(το δεξί χαρακτηρίζεται σαν"ο καλλιτέχνης"και το αριστερό σαν"ο επιστήμονας")με αποτέλεσμα να συνεργάζονται καλύτερα τα δύο ημισφαίρια).Ουάου,είμαι και πολύ ντόκτορας...Αυτά χονδρικά,από επιστημονική σκοπιά.Απο εκεί και πέρα,εξαρτάται απο τον καθένα πόσο αντέχει και φυσικά ΑΝ θέλει να πιει.Προσωπικά,πάντα πριν το live χτυπάω 2 βότκες σκέτες(προτιμώ τις μπύρες,αλλα κατουριέμαι α-π-ί-σ-τ-ε-υ-τ-α,και δε λέει αυτό όταν παίζεις...)και τουλάχιστον άλλες 2 κατά τη διάρκεια του live.Παλιότερα το παραπαράκανα,πρόπερσυ έπαιζα στο Funkey Θεσ/νίκη όλη τη σεζόν και θυμάμαι πολύ λίγα live...Πάντως εκτελεστικά δεν είχα πρόβλημα,μάλλον έπαιζα καλύτερα και πιο εμπνευσμένα στους αυτοσχεδιασμούς.Φέτος πάλι στο ίδιο μέρος,γίνανε αρκετά ευτράπελα λόγω ποτού,αλλά τουλάχιστον θυμάμαι τα περισσότερα!!!ΟΚ,κουραστικό όλο αυτό το μακρινάρι που έγραψα,οπότε συμπέρασμα:όσοι αντέχετε,δώστε του να καταλάβει!!!(τουλάχιστον στα live).Αυτά τα "ολίγα",όπως είπε και ο jmone "live κάνουμε ρε παιδιά το ρίχνουμε έξω".Πάντα σύμφωνα με τα όρια του καθενός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2007 Προσωπικά' date='πάντα πριν το live χτυπάω 2 βότκες σκέτες(προτιμώ τις μπύρες,αλλα κατουριέμαι α-π-ί-σ-τ-ε-υ-τ-α,και δε λέει αυτό όταν παίζεις...)και τουλάχιστον άλλες 2 κατά τη διάρκεια του live.[/quote'] Και μέχρι να τελειώσεις το Live, το παίζεις φίδι και έρποντας σπρώχνεις με το κεφάλι τους ενισχυτές; :lol: :lol: :lol: :lol: Πριν 4 χρονάκια στην Πάτρα ήμουν με κάτι παλικάρια και αποφασίσαμε να παίξουμε έτσι για την πάρτη μας και για όποιον φίλο ήθελε σε ένα υπόγειο. Θα ξεκινούσαμε με ροκ-λαιβ και μετά θα το γυρίζαμε στην ηλεκτρονική (djηδες κι έτσι τρομάρα μας). Μαζευτήκαμε καμιά 50αρια άτομα και μες στο κλίμα της χαράς είχαμε πιει πολύ παραπάνω απ' όσο αντέχαμε! Και αφού ξεκινήσαμε να παίζουμε (λέμε τώρα) μετά από κανά τέταρτο ο τραγουδιστής σωριάζεται και φωνάζει: ΕΙΜΑΙ ΦΙΔΙ ΕΙΜΑΙ ΦΙΔΙ και ξεκίνησε να έρπει στην σκηνή, μέχρι που τον σταμάτησε βιαίως ο ενισχυτής του άλλου κιθαρίστα μας (βλέπετε όπως έρπεε δεν είδε τον ενισχυτή και έσκασε με δύναμη με το κεφάλι του πάνω του!!) :lol: :lol: :lol: :lol: "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2007 LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!! LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alexei Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2007 ΧΑχαχαχαχα... ΕΙΜΑΙ ΦΙΔΙ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mad_zoso Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2007 ΧΕΧΕ...Μπα δεν έφτασα σε τέτοιο σημείο ακόμα,αλλά ίσως το δοκιμάσω στο επόμενο live...θα είναι καλό happening!!! YEAH! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2007 Πες μου να έρθω να σας δω. Να θυμηθώ τα νιάτα μου κι έτσι :lol: "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2007 :lol: Καλή φάση. Για άλλη μια φορά θα είμαι ο φλώρος όμως. ¶μα παίζεις για την πλάκα σου ok, αν όμως παίζεις σοβαρά και βάζεις τον κόσμο από κάτω να πληρώσει νομίζω είναι υποχρέωσή σου να είσαι νηφάλιος, γιατί το live δεν το κάνεις για να διασκεδάσεις εσύ αλλά οι από κάτω ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2007 Ουουουου ρε ξενέεερωτε! :P LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mad_zoso Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2007 Προς menelaos:Βασικά το παν είναι να περνάς καλά όταν παίζεις.Αν περνάς εσύ καλά και το διασκεδάζεις,πίστεψέ με θα διασκεδάσει και ο κόσμος που πλήρωσε.Και φυσικά με λίγο οινοπνευματάκι απελευθερώνεσαι και βγάζεις περισσότερο κέφι,αν και αυτό είναι ανάλογα με τη μέρα,αλλά οκ.Τώρα αν κάποιος πίνει σαν σαύρα όταν παίζει και ξεχνάει το κομμάτι,λέει παπαριές στον κόσμο κτλ,ε δε νομίζω ο κόσμος να ξαναπατήσει σε live του,έτσι δεν είναι;Απλά όπως είπα εμένα δεν με επηρρεάζει το ποτό εκτελεστικά,αλλά βοηθάει να παίζω καλύτερα.Αυτό βέβαια πάντα είναι ανάλογα με τα όρια του καθενός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
apost Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2007 Εγω παντως παιδια δεν λεω ποτε οχι σε 2-3 κρυες μπυριτσες κατα τη διαρκεια του live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση