jmone Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2007 Run to the toileeeeet...Run for your liiiives..... Run to the toileeeeet Run for our liiiives..... ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2007 Τιποτα αλλο περα απο ξυδια επιτρεπεται?? :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8) feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2007 εδω σταματησαμε μεχρι και τον καφε και εσυ θες και αλλα? μονο νερο και αυτο μεταλικο αντε μετα το live ενα βερμουτακι στο τσακιρ κεφι και αν ειναι το live της ζωης σου τοτε κανεις και μισο τσιγαρο και αυτο light ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2007 και αν ειναι το live της ζωης σου τοτε κανεις και μισο τσιγαρο και αυτο light Το Live της ζωης μου...Τι ωραια να παιξω καποτε στον Λυκαβηττο με πανσεληνο... :P light τσιγαρο δεν υπαρχει για εμας τους μαχιμους! :roll: :roll: feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2007 θα ηθελα να σου πω οτι ειναι σωστα αυτα που λες αλλα ο menelaos θα με μαλωσει αρα αυτος ειναι ο υπευθηνος που μπορει να σου απαντηση :lol: :lol: :lol: μαχιμους τι εννοεις? :?: ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2007 θα ηθελα να σου πω οτι ειναι σωστα αυτα που λες αλλα ο menelaos θα με μαλωσει αρα αυτος ειναι ο υπευθηνος που μπορει να σου απαντηση :lol: :lol: :lol: μαχιμους τι εννοεις? :?: Ο Μενελαος θα αναμετρηθει μαζι μου.Θα πεταξω τη..μπασσαρα μου οξω και δε θα ξερει που να κρυφτει...Μαχιμους εννοω..Αυτο που καταλαβαινεις!Μη μας παρουν και με τις πετρες εμας τους ποτες... :lol: :lol: :lol: feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2007 Ε, μετά από αυτό που άκουσα, νομίζω οτι δεν πάει άλλο. Καλά ήταν.... οσο κράτησε!! Νομίζω οτι ήρθε η ώρα κι εγώ να αποχωρήσω απο το Noiz, οχι τόσο γιατι μου φέρεστε απάνθρωπα, αλλά περισσότερο γιατι βαρέθηκα τη μουσική . Τοσα χρόνια , απο τα 5 ελιωσα τα χεράκια μου και μπούχτησα τ αυτιά μου. Αντίο σας , 500 πόστ είναι καλά. Σας ευχαριστώ για όλα!! Γειά σας φίλοι μου, γειά σας , μην προσπαθήσετε να με μεταπείσετε Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2007 Τελικά είναι της μόδας οι αποχωρήσεις. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2007 αν δεν την κανεις απ το noiz δεν εισαι trendy "take it hambar" ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2007 Λοιπόν είστε όλοι σας πολύ καθάρματα :) :lol: :lol: :lol: Σοβαρά πάντως, σε περίπτωση που έστω και ένας σας ενδιαφέρεται: τσάι, σοκολάτα, γάλα, αλκοόλ, καφές κλπ δεν "επιτρέπονται" πριν τραγουδήσεις. Σου στεγνώνουν το λαιμό σε ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ βαθμό οπότε μετά απλά τον γδέρνεις (το λαιμό) με κάθε νότα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση