Spyros Delta Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2018 Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2018 Μερικα mail ειδοποιησεις μου τα στελνει στο junk. Ρε τι να τα σημαδευω οτι δεν ειναι ανεπιθυμητη αλληλογραφια .... τιποτα, εκει αυτο το δικο του. Οποτε γουσταρει τα στελνει στα εισερχομενα, οποτε γουσταρει τα στελνει στην ανεπιθυμητη. Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2018 OP Administrator Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2018 Αυτό είναι όντως θέμα. Για κάποιο λόγο ο email host σου θεωρεί την διεύθυνση του noiz ως spam. Ομως δεν έχει να κάνει με το νέο λουκ φυσικά. Θα πρέπει δυστυχώς να επιμείνεις αποεπιλέγοντας τα απο τα spam. Καταλαβαίνω βέβαια πως κανένας δεν έχει τόση υπομονή και δυστυχώς αυτά τα φίλτρα αποφυγής σπαμ κάνουν ζημιά πολλές φορές σε κάποια σάιτ όπως εδω π.χ. Με την ευκαιρία να ρωτήσω αν έχεις λάβει ποτέ κάποια email που αφορούν άσχετο διαφημιστικό περιεχόμενο και φαίνεται πως έρχονται απο το Noiz? Πρόκειται για το γνωστό και ως Spoofing όπου παριστάνουν κάποιοι πως στέλνουν απο legitimate σελίδες. Live and let Live.
Spyros Delta Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2018 Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, yameth είπε Με την ευκαιρία να ρωτήσω αν έχεις λάβει ποτέ κάποια email που αφορούν άσχετο διαφημιστικό περιεχόμενο και φαίνεται πως έρχονται απο το Noiz? Πρόκειται για το γνωστό και ως Spoofing όπου παριστάνουν κάποιοι πως στέλνουν απο legitimate σελίδες. Οχι 1 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta
TamTam Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2018 Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2018 45 λεπτά πριν, Spyros Delta είπε Μερικα mail ειδοποιησεις μου τα στελνει στο junk. Ρε τι να τα σημαδευω οτι δεν ειναι ανεπιθυμητη αλληλογραφια .... τιποτα, εκει αυτο το δικο του. Οποτε γουσταρει τα στελνει στα εισερχομενα, οποτε γουσταρει τα στελνει στην ανεπιθυμητη. Τι είπες τώρα! Με το που διάβασα το σχόλιό σου τσέκαρα τα σπαμ μου και βρήκα όλες τις ειδοποιήσεις του Noiz που νόμιζα ότι δεν λαμβάνω! Ευχαριστώ Σπύρο, ελπίζω να συνεχίσουν να έρχονται στο inbox μου
Spyros Delta Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2018 Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2018 Εμενα συνεχιζει να πηγαινει στα ανεπιθυμητα. Ακομα κι αυτο για την απαντηση σου, στα ανεπιθυμητα το βρηκα. Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2018 OP Administrator Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2018 To gmail είναι σχετικά συνεπές με τις επιλογές σου. Οταν κοιτάξεις στα Ανεπιθύμητα και του ορίσεις ότι κάποιο δεν είναι, τότε τα φέρνει στο inbox. Τα Hotmail και Yahoo δυστυχώς δεν είναι τόσο σωστά. Παρα το γεγονός πως το Noiz δεν ανήκει σε καμία μαύρη λίστα παρενόχλησης, τα φίλτρα τους λειτουργούν στο "κάλιο πέντε και στο χέρι παρα δέκα και καρτέρι" ορ έλς "στου κουτρούλη το πανηγύρι." Live and let Live.
mad_nassos Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2018 11 ώρες πριν, Tamtam είπε Τι είπες τώρα! Με το που διάβασα το σχόλιό σου τσέκαρα τα σπαμ μου και βρήκα όλες τις ειδοποιήσεις του Noiz που νόμιζα ότι δεν λαμβάνω! Ευχαριστώ Σπύρο, ελπίζω να συνεχίσουν να έρχονται στο inbox μου Κι εγώ τώρα το παρατήρησα! Σαν να κάνει τυχαία επιλογή. Για το ίδιο θέμα κάποιες ειδοποιήσεις είναι στο Inbox, ενώ κάποιες άλλες στο spam folder. Hakuna Matata μπορείτε να στηρίζετε μέσω του Patreon.com στο /NassosConqueso
TamTam Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, mad_nassos είπε Κι εγώ τώρα το παρατήρησα! Σαν να κάνει τυχαία επιλογή. Για το ίδιο θέμα κάποιες ειδοποιήσεις είναι στο Inbox, ενώ κάποιες άλλες στο spam folder. Τι mail χρησιμοποιείς?
TamTam Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2018 Στις 11/11/2018 στις 5:02 ΠΜ, PeterGriffin είπε ρε admins αυτο το remember me βγαλτε το τι το χετε πλεον; τοσα χρονια δε δουλευει... Εμένα έπαψε να δουλεύει στις αγγελίες μια μέρα ξαφνικά και έκτοτε δεν επανήλθε ποτέ. Επίσης, οι αγνοημένοι χρήστες που είχα ("επιτρέπει να μπλοκάρετε μερικό ή όλο το περιεχόμενο τους από το να το βλέπετε") με την αναβάθμιση του φόρουμ, βλέπω ξανά τα σχόλιά τους παρά το ότι είναι στη λίστα των αποκλεισμένων.
dimsonic Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2018 υπάρχει κάπου στις ρυθμίσεις αλλαγή theme ή fonts ή γενικά παραμετροποίηση ή μόνο ό,τι προσφέρει ο browser? με σήμα το μπιφτέκι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση