Spyros Delta Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2018 Και η παραγγελιά του Βαγγελη. Δικάμερο, σκηνοθεσια σπιλμπεργκ, υπερπαραγωγη ;D Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2018 Ενταξει .. :o :o :o υποκλινομαι!!! εισαι μερακλης ρε μπαγασα!! Ποτε δεν ειχα αμφιβολια!!!! Να βρεθουμε να σε ασημωσω 50ευρω στο κουτελο!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2018 Ενταξει .. :o :o :o υποκλινομαι!!! εισαι μερακλης ρε μπαγασα!! Ποτε δεν ειχα αμφιβολια!!!! Να βρεθουμε να σε ασημωσω 50ευρω στο κουτελο!! Μεχρι και χορδες αλλαξα για παρτη σου (για να εχουν sustain). Eiχα να τις αλλαξω κανα εξαμηνο ;D Βλεπεις πως γυαλιζουν στην καμερα της κιθαρας ε? ε? γ@μω? Γυαλισα και ταστα, εκανα και λαδωμα ταστιερας, intonation, βεργα, κομπλε λεμε. Και του χρονου 8) Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2018 Μερακληδικα πραματα που ομορφαινουν το φορουμ! Μπραβο!! Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2018 Μερακληδικα πραματα που ομορφαινουν το φορουμ! Μπραβο!! Αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpamps Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2018 Άψογος! Spot on που λένε και στο χωριό μου ;D Μπράβο Σπύρο. Μας κακομαθαινεις και θα αρχίσουμε τις παραγγελιές μου φαίνεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2018 Respect!!! Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2018 Πωπω Σπύρο από τα αγαπημένα μου...μπράβο και πάλι μπράβο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2018 νομιζω...το επομενο ειναι αυτο... το οποιο το εχω παιξει με μπαντα..κ ακομα θυμαμαι ποσο χεσμενα παιζαμε με τον μπασιστα μην μας φυγει το 5αρι..{ειμασταν κ 17 -18 χρονων βλεπεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2018 νομιζω...το επομενο ειναι αυτο... το οποιο το εχω παιξει με μπαντα..κ ακομα θυμαμαι ποσο χεσμενα παιζαμε με τον μπασιστα μην μας φυγει το 5αρι..{ειμασταν κ 17 -18 χρονων βλεπεις... Αχ αχ, μη με βαζεις στην πριζα και χρωσταω δουλειες να κανω. Το εχω ηχογραφησει πριν πολλα χρονια αυτο στο cooledit και μπασο τυμπανα προγραμματισμενα στο guitar pro, ψιλοχαλια ο ηχος :). Ειχα γραψει ολες τις κιθαρες που εχει το κομματι και πιστεψε δεν ειναι λιγες και σε μερικα σημεια ειναι και πιο δυσκολες απο την Lead. Λεω εδω και αρκετο καιρο να το φτιαξω παλι απο την αρχη ομορφα. Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση