satanikoskioftes Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2018 Οι original 60s σε καμια περιπτωση δεν ειναι καρμπον απο οτι ειδα Οι AVRI 62 ειναι καρμπον απο το 88 και πισω. Μετα απο οτι διαβασα το μπράτσο αλλα και οι μαγνήτες έχουν κάποιες διαφορες. Απο το 88 και μετα παχαίνουν ΧΔ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Οι pure vintage εννοούσα,ένα μοντέλο πίσω από τις original Πάντως μην πολυσκας γιατί και οι πραγματικες vintage είχαν inconsistencies στα προφίλ των μπρατσων , υπήρχαν και με πολύ λεπτά και με μέτρια και με παχιά και με τρία nut widths (A,B και το πιο σπάνιο D) Οι πρώτες,πρώτες reissue που αναφέρεις είχαν τραγικές αστοχίες στα specs σε σχέση με τις αυθεντικές vintage τόσο στα body contours όσο και στα neck dots. Οι πιο ακριβείς ήταν οι pure vintage που έβγαιναν μέχρι και το 2017. Επεξεργασμένο 25 Νοεμβρίου 2018 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
satanikoskioftes Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 25 Νοεμβρίου 2018 Pure vintage? Να και κατι ακομα που δεν ήξερα. Οχι δε σκάω καθόλου. Μου αρεσει αυτό το ταξίδι και έχω μάθει τόσα πραγματα με τοσο ψάξιμο. Επισης δεν ειναι οτι κυνηγάω τόσο τον ήχο του Γιάννη, ειναι συναισθηματικό περισσότερο θα έλεγα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ekim Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2018 Το θέμα του πάχους του μανικιού πιστεύω είναι καθαρά θέμα γούστου. Από προσωπική εμπειρία, η πρώτη μου ηλεκτρική ήταν fender strat με το κλασσικό modern C neck. Σε κάποια φάση είχα κάποια λεφτά για ξόδεμα και είπα να αλλάξω μπράτσο, συγκεκριμένα boatneck της warmoth. Πλέον δεν πρόκειται να γυρίσω ποτέ πίσω και για να παραφράσω ένα γνωστό τσιτάτο "once you go fat, you never go back" . Προσωπικά σε οποιαδήποτε fender βλέπω modern C neck με αποτρέπει από το να μπω στην διαδικασία να την δοκιμάσω, τόσο πολύ δεν με βολεύει το συγκεκριμένο λεπτό μανίκι. Τώρα αν με ρωτήσεις αν άλλαξε ο ήχος, εδώ τα πράγματα μάλλον είναι ψυχοακουστικά. Εγώ νομίζω γενικά ότι αυξήθηκε ο ακουστικός ήχος και γενικά η κιθάρα πάλι νομίζω πάλλεται περισσότερο. Βέβαια όλο αυτό το πιο πιθανό είναι να οφείλεται στο εξαιρετικό set up που έγινε από καταπληκτικό τεχνικό που υπερτερεί έτη φωτός από set up που μου έκανε για χρόνια άλλος τεχνικός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2018 Στις 25/11/2018 στις 8:20 ΜΜ, satanikoskioftes είπε Επισης δεν ειναι οτι κυνηγάω τόσο τον ήχο του Γιάννη, ειναι συναισθηματικό περισσότερο θα έλεγα. Ξέρεις να παίζεις; Αν ναι, τότε και με Squire καλά θα ακουστείς. 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Satanas Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2018 Στις 26/11/2018 στις 9:33 ΜΜ, Nestoras είπε Ξέρεις να παίζεις; Αν ναι, τότε και με Squire καλά θα ακουστείς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2018 6105 με κλειστα ματια Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 29 Νοεμβρίου 2018 On 11/26/2018 at 3:26 PM, ekim said: (...) στο εξαιρετικό set up που έγινε από καταπληκτικό τεχνικό (...) για πες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ekim Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2018 11 ώρες πριν, otto## είπε για πες. δεν ξέρω αν επιτρέπεται από τους κανονισμούς να τον κατονομάσω, αλλά έχεις π.μ. Μετά από 2 χρόνια και δεν το έχω ακουμπήσει καν, έχει μείνει όπως την μέρα που έγινε και εννοείται πολύ επαγγελματική συμπεριφορά και στάση γενικότερα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 30 Νοεμβρίου 2018 μια χαρα επιτρέπεται νομιζω. η καλη δουλειά πρεπει να διαφημίζεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση