Spyros Delta Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2018 Τον Μποναμασα τον γνώρισα απο μια βιντεοκασέτα που έδειχνε το παιδι θαύμα. Μου έκανε εντύπωση τότε το ποσο ταλέντο είχε. Απο όλο αυτο μου έμεινε η φράση του "τωρα πρέπει να χτίσω το προσωπικό μου στυλ" και η προσπάθεια να παίζει μεσα στα σολα του κάποια licks που έφεραν την δικη του σφραγίδα μεν, αλλα που δεν κολλαγαν με τα υπόλοιπα. Φανερο οτι έπαιζε "προγραμματισμενα" "στημένα", και όχι απο έμπνευση. Ε είπα μικρός ειναι ακόμα και καλα κάνει και ψάχνεται. Τον είδα μετά απο αρκετά χρονια. Έκανε το ίδιο. Τον είδα μετα πλέον διασημο. Τα είχε στρώσει τα πραγματα, αλλα συνεχίζει και δεν μου λέει κάτι ιδιαίτερο και δεν με ιντριγκαρει. Εδώ μεσα πχ έχει μερικούς παίχτες που με ιντριγκαρουν περισσότερο. Αυτά. Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2018 Ξέρεις κάτι βρε bill? Μου έλειψε πολύ η μουσική (δεν ακούω δεν παίζω). Φοβερό πράγμα να "ακούς" πράγματα και να μην είσαι σε θέση να τα παίξεις. Και το ξέρω γιατί αν πάω αργά (πολύ αργά), ή με διακοπές, τα παίζω, και είναι καλά. Δύσκολο είναι όμως να ξανα.... Πρέπει όμως να προσπαθήσω. Έγιναν πολλά μέσα μου αυτό τον καιρό, πώς να τα βγάλω ... ωπα εχω χασει επεισόδια. ημουν και εγω αρκετα εκτος αυτο το καιρο..ΦΑΣΙΟΝ ελπιζω να εισαι καλα και γερος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2018 ..ΦΑΣΙΟΝ ελπιζω να εισαι καλα και γερος. το αυτο... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2018 Εδώ μεσα πχ έχει μερικούς παίχτες που με ιντριγκαρουν περισσότερο. Σε ευχαριστώ. Τα παραλές! ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2018 Ναι βρε, καλά είμαι, ευχαριστώ. :) Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2018 Άντε να πω κι εγώ για Μποναμάσσα που το έχω παγιώσει εντός μου γιατί δε μου αρέσει. Χωρίς αμφιβολία είναι τρομερός παίχτης, πάρα πολύ μελετημένος, με ήχο και στην πρόσφατη επιτυχημένη καριέρα του είναι και πολύ καλός frontman ενώ "έφτιαξε" και σούπερ μπλουζορόκ φωνή. Όλα αυτά τα θεωρώ δεδομένα. Αυτό που μου χτυπάει καμπανάκι κάθε φορά που τον ακούω/βλέπω είναι ότι ο τρόπος που παίζει (για μένα πάντα) δεν έχει ξεφορτώσει τον κομπλεξισμό του νέου κιθαρίστα. Με άλλα λόγια συνεχίζει να παίζει σα να θέλει να μας δείξει ότι ξέρει. Αυτό δεν το αντέχω με τίποτα. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2018 Άντε να πω κι εγώ για Μποναμάσσα που το έχω παγιώσει εντός μου γιατί δε μου αρέσει. Χωρίς αμφιβολία είναι τρομερός παίχτης, πάρα πολύ μελετημένος, με ήχο και στην πρόσφατη επιτυχημένη καριέρα του είναι και πολύ καλός frontman ενώ "έφτιαξε" και σούπερ μπλουζορόκ φωνή. Όλα αυτά τα θεωρώ δεδομένα. Αυτό που μου χτυπάει καμπανάκι κάθε φορά που τον ακούω/βλέπω είναι ότι ο τρόπος που παίζει (για μένα πάντα) δεν έχει ξεφορτώσει τον κομπλεξισμό του νέου κιθαρίστα. Με άλλα λόγια συνεχίζει να παίζει σα να θέλει να μας δείξει ότι ξέρει. Αυτό δεν το αντέχω με τίποτα. εχεις κουσουρι και συ.... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2018 σας εχουν φλομωσει και σας στο fb με το καινουργιο του Μποναμασα ή με χακαρε καποιος; με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2018 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2018 Αυτό που μου χτυπάει καμπανάκι κάθε φορά που τον ακούω/βλέπω είναι ότι ο τρόπος που παίζει (για μένα πάντα) δεν έχει ξεφορτώσει τον κομπλεξισμό του νέου κιθαρίστα. Με άλλα λόγια συνεχίζει να παίζει σα να θέλει να μας δείξει ότι ξέρει. Αυτό δεν το αντέχω με τίποτα. Εγώ δε το εισπράττω έτσι. Απλά προσπαθεί να ειναι κιθαρίστας για κιθαρίστες. Οπότε μέρος απο το show ειναι και το παίξιμο. Το ίδιο ισχύει και για πολλούς άλλους σολίστες. Π.χ ο Σατριάνι παίζει παπάδες για να μας δείξει ότι ξέρει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση