vandergraaf Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2007 Είναι από τα λίγα group που έχουν μεγάλο πρόβλημα χώρου στη σκηνή. :wink: Από τα λίγα metal group που μου λέει κάτι. (Μαζί με άλλα 10-15 δλδ :lol: :lol: ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
animae Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2007 Tωρα αμα πω οτι τους θεωρω βαρετους...? :lol: Κill the wise one! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tolkki Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2007 Υπεργκρουπαρα.Συμφωνικο μεταλ σε ολο του το μεγαλειο.Ακουστε τον δισκο Eppur si muove και θα πα8ετε τρελη πλακα http://timemachineman.blogspot.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2007 Ρε παιδιά ποιο cd είχε το hammer; Εγώ μόνο το And Thou Shalt Trust... The Seer έχω και έχω τρελαθεί... Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Michael-Amott Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2007 Ρε παιδιά ποιο cd είχε το hammer; Παλιοτερα μιλαμε παντα...ενα που ειχε για εξωφυλλο μια ασπρομαυρη εικονα με μια βαρκα σε μια λιμνη :roll: ...Το πρωτο τραγουδι ειναι Bal-Sagoth αν θυμαμαι καλα! :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mageiras Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2007 Ρε παιδιά ποιο cd είχε το hammer; Παλιοτερα μιλαμε παντα...ενα που ειχε για εξωφυλλο μια ασπρομαυρη εικονα με μια βαρκα σε μια λιμνη :roll: ...Το πρωτο τραγουδι ειναι Bal-Sagoth αν θυμαμαι καλα! :D Αμαν τι μου θύμισες τώρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση