dimsonic Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2018 Αλλά και πάλι τι δεν σου αρέσει στην deluxe που έχεις με τους πανσπανιους cunife μαγνήτες για να τους αλλάξεις; ....το βαρος....... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Holystone Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2018 Εγω παλι θα συμφωνησω με τον dim. Δεν υπαρχει (κατα την ταπεινη μου γνωμη) δεν πειραζουμε αυτο και αυτο, γιατι ακριβως οι κιθαρες ειναι οργανα προεκτασης/ επεκτασης των χεριων και των αυτιων μας. Αν μας αρεσει οπως την κανουμε, το πώς ακουγεται ή το πώς φαινεται ή το πως την αισθανομαστε, τοτε μονο για μεταπωλησιακους λογους δεν θα πειραζαμε τετοια κιθαρα. Απο εκει και μετα, "περι ορεξεως" που θα ελεγε κανεις βλέποντας και την frankenstein κιθαρα του Van Halen ;D Your Ear Rulez! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2018 ....το βαρος....... Να είσαι σίγουρος ότι αλλάζοντας μαγνήτες η ηλεκτρονικα ΔΕΝ θα μειωθεί... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2018 θα εχει πανω της ομως κατι πιο ελκυστικο..... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2018 δεν ασχολουμαι με την αγορα μτχ αλλα αν ηθελα να αγορασω ενα vintage οργανο δεν θα με πειραζαν μια δυο κολλησεις. Με τη λογικη αυτη ουτε ποτς μπορω να αλλαξω ουτε πχ να επισκευασω ενα output jack αν χρειαστεί θα εχω μονιμα ενα προβληματικο οργανο με το φοβο να πεσει η τιμη; Παντως εχω ενημερωσει τους δικους μου οτι μόνο 50 φτιαχτηκαν ετσι ωστε να ξερουν. (α και ουτε την ξεσκονιζω πλεον... :)) Σου έχει χαλάσει ποντεσιομετρο;Σου έχει χαλάσει τζακ; Αν όχι τα αφήνεις ήσυχα. Επειδή το 90% της αξίας της ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΗΣ κιθάρας σου ΕΙΝΑΙ οι εξαιρετικά σπάνιοι μαγνήτες καλό είναι να τους προσεχεις. Έτσι κι αλλιώς είναι niche market κιθάρα και αν και πότε δεν πρόκειται να πιάσει πολύ υψηλή τιμή κρίμα είναι μελλοντικά ο "ειδικός" αγοραστής που θα την θελήσει να ... αποτραπεί από τυχόν αμφιβολία για το originality τους www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2018 είπα πιό πάνω, δεν έχω σκοπό να την δώσω ποτέ, τουλάχιστον όσο ζω, καθώς ήταν η πρώτη μου καλή, ακριβή και για πολλά χρόνια μοναδική μου κιθάρα πάνω στην οποία έκανα ό,τι έκανα. Και προφανώς ένα όργανο σήμερα 45 ετών έχει τα θεματάκια του, κυρίως στα ποτς λόγω ηλικίας και τουλάχιστον έχω αλλάξει τις βίδες στο pickguard (ευτυχώς έχω κρατήσει τις αρχικές σκουριασμένες !) αλλά δεν σκάω διότι και μοντίφα της έκανα όταν την πήρα αλλά δεν θα μπώ ποτέ στην λογική ότι έκανα μια καινούργια κόλληση πάνω στη γέφυρα και θα χάσει την αξία της.... ούτε θα κάτσω να την έχω να έχει scratchy pots επειδή όταν πεθάνω θέλω οι κληρονόμοι μου να αγοράσουν διαμέρισμα πουλώντας της. Δεν παύει να είναι αντικείμενο που έχει αξία σήμερα ίσως μόνο για μένα και αύριο...δε με νοιάζει. Αν ήταν του Hendrix μπορεί να πουλιόταν μισό εκατομύριο και ας είχαν φτιαχτεί άλλο μισό εκατομύριο ίδιες. Αντίθετα αυτή θεωρείται από τα πιό σπάνια μοντέλα της fender αλλά έτυχε να την έχει ένας άγνωστος. Τελος πάντων, το βιντεάκι έχει πολύ ενδιαφέροντες ήχους αλλά δεν νομίζω να μπώ στον κόπο να πάρω τα υποκατάστατα των δικών μου του Lollar σε άλλο pickguard για να κάνω μια δοκιμή. με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2018 (αλλά δεν νομίζω να μπώ στον κόπο να πάρω τα υποκατάστατα των δικών μου του Lollar σε άλλο pickguard για να κάνω μια δοκιμή.) Οι Lollar δεν πιάνουν μία μπροστά στους original έτσι κι αλλιώς :) (ούτε θα κάτσω να την έχω να έχει scratchy pots επειδή όταν πεθάνω θέλω οι κληρονόμοι μου να αγοράσουν διαμέρισμα πουλώντας της.) Εντάξει διαμέρισμα δεν θα πάρουν ,δεν νομίζω να ξεπεράσει ποτέ τα 3,5 χιλιάδες ευρώ η αξία της,αλλά αν γυρίσουμε στη δραχμή φαγητό για κανά χρόνο θα έχουν και δεν θα χρειαστεί να πάνε σε προσφυγικό καταυλισμό :) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2018 δεν αντιλέγω Νίκο, και εκτιμώ το ότι σπεύδεις να μου υποδείξεις (και οι άλλοι φίλοι) το σωστό, αλλά ποτέ δεν έβαλα καλύμματα στα καθίσματα των αυτοκινήτων που αγόρασα, όπως κάνουν πολλοί μόλις τα αγοράσουν "για να μην χαλάσουν" Η ηλικία φαίνεται στο όργανο, έχει τα σημάδια μου, έχει ακόμα τα αυτοκόλλητά της από το κατάστημα αγοράς...δεν είναι relic, αλλά αν κάποτε πάει σε άλλα χέρια θα ήθελα να παιχτεί και όχι να μπεί σε μια βιτρίνα για να πιάσει παραπάνω αμάν και πως.. Πχ δεν θα κάνεις refret αν χρειαστεί? Και όντως επειδή έπαιζα με πολλά swells παλιά τα πότς έχουν θέμα. Ίσως σε πρώτη φάση τα καθαρίσω απλώς. Πάντως καλές οι συμβουλές γιατί καμιά φορά μπορεί χωρίς να υποψιάζεσαι να τη δώσεις κάπου για service και να γίνουν ιστορίες. με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2018 (αλλά δεν νομίζω να μπώ στον κόπο να πάρω τα υποκατάστατα των δικών μου του Lollar σε άλλο pickguard για να κάνω μια δοκιμή.) Οι Lollar δεν πιάνουν μία μπροστά στους original έτσι κι αλλιώς :) (ούτε θα κάτσω να την έχω να έχει scratchy pots επειδή όταν πεθάνω θέλω οι κληρονόμοι μου να αγοράσουν διαμέρισμα πουλώντας της.) Εντάξει διαμέρισμα δεν θα πάρουν ,δεν νομίζω να ξεπεράσει ποτέ τα 3,5 χιλιάδες ευρώ η αξία της,αλλά αν γυρίσουμε στη δραχμή φαγητό για κανά χρόνο θα έχουν και δεν θα χρειαστεί να πάνε σε προσφυγικό καταυλισμό :) 5000 με τρέμολο https://www.gbase.com/gear/fender-telecaster-deluxe-1973-natural-over-ash ...λέμε τώρα ;D με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2018 5000 με τρέμολο https://www.gbase.com/gear/fender-telecaster-deluxe-1973-natural-over-ash ...λέμε τώρα ;D Μπα.... wishful thinking :) Εκεί γύρω στα 2800-4000 ανάλογα την κατάσταση,ΤΟ ORIGINALITY ,το βάρος και το χρώμα παίζουν :) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση