Προς το περιεχόμενο

telecaster deluxe mods

dimsonic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 27
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Την Δευτέρα που θα ανοίξουν τα μαγαζιά θα πας σε ένα χαρτοπωλειο η μαγαζί με σχολικά ειδη και θα πάρεις ένα κουτί κιμωλιες και έναν μαυροπίνακα.

Θα στήσεις τον μαυροπίνακα στο σαλόνι και θα γράψεις ΕΚΑΤΟ φορές:

"ΔΕΝ ΠΕΙΡΆΖΟΥΜΕ VINTAGE ΚΙΘΑΡΕΣ ΤΩΝ ΟΠΟΊΩΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΑΓΝΗΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ 800 ΕΥΡΩ"

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Την Δευτέρα που θα ανοίξουν τα μαγαζιά θα πας σε ένα χαρτοπωλειο η μαγαζί με σχολικά ειδη και θα πάρεις ένα κουτί κιμωλιες και έναν μαυροπίνακα.

Θα στήσεις τον μαυροπίνακα στο σαλόνι και θα γράψεις ΕΚΑΤΟ φορές:

"ΔΕΝ ΠΕΙΡΆΖΟΥΜΕ VINTAGE ΚΙΘΑΡΕΣ ΤΩΝ ΟΠΟΊΩΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΑΓΝΗΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ 800 ΕΥΡΩ"

:'(

με σήμα το μπιφτέκι

Επειδή οι προλαλήσαντες είναι λίγο μη αυστηροί εγώ θα πω αύριο που θα ανοίξουν τα μαγαζιά πας αγοράζεις ένα μαστίγιο με 9 ουρές και αυτομαστιγώνεσαι μέχρι να σου φύγουν από το μυαλό τέτοιες ιδέες!!!  ;D ;D ;D ;D

Επειδή οι προλαλήσαντες είναι λίγο μη αυστηροί εγώ θα πω αύριο που θα ανοίξουν τα μαγαζιά πας αγοράζεις ένα μαστίγιο με 9 ουρές και αυτομαστιγώνεσαι μέχρι να σου φύγουν από το μυαλό τέτοιες ιδέες!!!  ;D ;D ;D ;D

βρε παιδιά

κουλάρετε λίγο...

όλες αυτές οι μοντίφες είναι reversible

με σήμα το μπιφτέκι

Βγάζεις το pickguard όπως είναι με ότι έχει και βάζεις ένα άλλο κομμένο για όποιους μαγνήτες θες. Ακούς και αποφασίζεις τι προτιμάς.

βρε παιδιά

κουλάρετε λίγο...

όλες αυτές οι μοντίφες είναι reversible

Κάποια όργανα κατασκευάζονται για να είναι όπως είναι φίλε μου... Καλή η μόντα δεν λέω αλλά πιστεύω ότι το μόνο που θα καταναλώσεις είναι χρόνο και χρήμα. Βρες μια οικονομική κιθάρα με τα specs που θες και θα σου μείνει και το όργανο... Χωρίς να σημαίνει ότι είναι και η σωστή η άποψή μου, έτσι;

Βγάζεις το pickguard όπως είναι με ότι έχει και βάζεις ένα άλλο κομμένο για όποιους μαγνήτες θες. Ακούς και αποφασίζεις τι προτιμάς.

Έτσι ναι, βέβαια και πάλι οι μη original κολλήσεις στο trem bar , output jack θα ρίξουν την τιμή του οργάνου σε περίπτωση πώλησης.

Αλλά και πάλι τι δεν σου αρέσει στην deluxe που έχεις με τους πανσπανιους cunife μαγνήτες για να τους αλλάξεις;

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

δεν ασχολουμαι με την αγορα μτχ αλλα αν ηθελα να αγορασω ενα vintage οργανο δεν θα με πειραζαν μια δυο κολλησεις.

Με τη λογικη αυτη ουτε ποτς μπορω να αλλαξω ουτε πχ να επισκευασω ενα output jack αν χρειαστεί

θα εχω μονιμα ενα προβληματικο οργανο με το φοβο να πεσει η τιμη;

Παντως εχω ενημερωσει τους δικους μου οτι μόνο 50 φτιαχτηκαν ετσι ωστε να ξερουν.

(α και ουτε την ξεσκονιζω πλεον... :))

με σήμα το μπιφτέκι

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου