dimsonic Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2018 this guy really got me into some ideas τι λέτε? με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2018 Την Δευτέρα που θα ανοίξουν τα μαγαζιά θα πας σε ένα χαρτοπωλειο η μαγαζί με σχολικά ειδη και θα πάρεις ένα κουτί κιμωλιες και έναν μαυροπίνακα. Θα στήσεις τον μαυροπίνακα στο σαλόνι και θα γράψεις ΕΚΑΤΟ φορές: "ΔΕΝ ΠΕΙΡΆΖΟΥΜΕ VINTAGE ΚΙΘΑΡΕΣ ΤΩΝ ΟΠΟΊΩΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΑΓΝΗΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ 800 ΕΥΡΩ" www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2018 Την Δευτέρα που θα ανοίξουν τα μαγαζιά θα πας σε ένα χαρτοπωλειο η μαγαζί με σχολικά ειδη και θα πάρεις ένα κουτί κιμωλιες και έναν μαυροπίνακα. Θα στήσεις τον μαυροπίνακα στο σαλόνι και θα γράψεις ΕΚΑΤΟ φορές: "ΔΕΝ ΠΕΙΡΆΖΟΥΜΕ VINTAGE ΚΙΘΑΡΕΣ ΤΩΝ ΟΠΟΊΩΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΑΓΝΗΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ 800 ΕΥΡΩ" :'( με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
justinsignup Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2018 Επειδή οι προλαλήσαντες είναι λίγο μη αυστηροί εγώ θα πω αύριο που θα ανοίξουν τα μαγαζιά πας αγοράζεις ένα μαστίγιο με 9 ουρές και αυτομαστιγώνεσαι μέχρι να σου φύγουν από το μυαλό τέτοιες ιδέες!!! ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2018 Επειδή οι προλαλήσαντες είναι λίγο μη αυστηροί εγώ θα πω αύριο που θα ανοίξουν τα μαγαζιά πας αγοράζεις ένα μαστίγιο με 9 ουρές και αυτομαστιγώνεσαι μέχρι να σου φύγουν από το μυαλό τέτοιες ιδέες!!! ;D ;D ;D ;D βρε παιδιά κουλάρετε λίγο... όλες αυτές οι μοντίφες είναι reversible με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
KostasP Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2018 Βγάζεις το pickguard όπως είναι με ότι έχει και βάζεις ένα άλλο κομμένο για όποιους μαγνήτες θες. Ακούς και αποφασίζεις τι προτιμάς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
justinsignup Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2018 βρε παιδιά κουλάρετε λίγο... όλες αυτές οι μοντίφες είναι reversible Κάποια όργανα κατασκευάζονται για να είναι όπως είναι φίλε μου... Καλή η μόντα δεν λέω αλλά πιστεύω ότι το μόνο που θα καταναλώσεις είναι χρόνο και χρήμα. Βρες μια οικονομική κιθάρα με τα specs που θες και θα σου μείνει και το όργανο... Χωρίς να σημαίνει ότι είναι και η σωστή η άποψή μου, έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2018 νομιζω δε ειδατε το βιντεο :) με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2018 Βγάζεις το pickguard όπως είναι με ότι έχει και βάζεις ένα άλλο κομμένο για όποιους μαγνήτες θες. Ακούς και αποφασίζεις τι προτιμάς. Έτσι ναι, βέβαια και πάλι οι μη original κολλήσεις στο trem bar , output jack θα ρίξουν την τιμή του οργάνου σε περίπτωση πώλησης. Αλλά και πάλι τι δεν σου αρέσει στην deluxe που έχεις με τους πανσπανιους cunife μαγνήτες για να τους αλλάξεις; www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2018 δεν ασχολουμαι με την αγορα μτχ αλλα αν ηθελα να αγορασω ενα vintage οργανο δεν θα με πειραζαν μια δυο κολλησεις. Με τη λογικη αυτη ουτε ποτς μπορω να αλλαξω ουτε πχ να επισκευασω ενα output jack αν χρειαστεί θα εχω μονιμα ενα προβληματικο οργανο με το φοβο να πεσει η τιμη; Παντως εχω ενημερωσει τους δικους μου οτι μόνο 50 φτιαχτηκαν ετσι ωστε να ξερουν. (α και ουτε την ξεσκονιζω πλεον... :)) με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση