solega Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2018 Ηλια τον επαιξα το Σαββατο! Εξαιρετο μηχανακι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
solega Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2018 εχω βρει και εναν τετοιο USA παλι στα ιδια λεφτα. 450€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
solega Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 26 Σεπτεμβρίου 2018 Ψαξε μπας και βρεις αμερικανικο tweed pro jr...και παρτον αβλεπη ;D 8) Και έτσι λοιπόν έγινε φίλε Ηλία, απλά περιμένω το ταχυδρομείο να τον φέρει. 1994 USA pro Junior Tweed Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
solega Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2018 Φίλοι μου σήμερα ήρθε το ταχυδρομείο κ έφερε έναν pro jr 1994 USA. Ακόμη δε τον άκουσα, είμαι όμως καταενθουσιασμενος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 1 Οκτωβρίου 2018 Με 'γεια και καλόπαιχτος!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
solega Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 2 Οκτωβρίου 2018 Ο ενισχυτής με εντυπωσίασε είναι η αλήθεια. Ωραίες αποκρίσεις στις δυναμικές, ωραίος ζεστός Ηχος ακόμα και σε μικρή ένταση. Το Tone δε το πήγα πάνω από το 3 μου ήταν αρκετό με την τελε. Δε μπόρεσα να τον ακούσω σε μεγάλες εντάσεις λόγω του προχωρημένου της ώρας. Ο τύπος είχε πακτωσει κάτι χαρτιά τσαλακωμένα στις λάμπες για να τις προφυλάξει με αποτέλεσμα η βάση η μεταλλική από τις δυο λάμπες ελαφρώς να έχει «γυρίσει» και μετά από λίγη ώρα άρχισε να ξεροβυχει λιγάκι, θα το κοιτάξω, μπορεί να θέλει καμία λάμπα. Τα κιλά του με ενθουσίασαν, τον κουβάλησα σχεδόν στο μισό Μόναχο για να πάω στο ωδείο. Αυτά. Θα επανέλθω με λεπτομέρειες για το ηχείο που είναι αλλαγμένο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
solega Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2018 Το ηχείο λέει επάνω kendrick. Και παίζει φοβερά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2018 Το ηχείο λέει επάνω kendrick. Και παίζει φοβερά! Αυτο μας ελειπε KENDRICK και να ΜΗΝ επαιζε φοβερα :) www.kendrick-amplifiers.com www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru ez Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2018 Guru Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2018 Το ηχείο λέει επάνω kendrick. Και παίζει φοβερά! Σε θελει λεμε...αν παλι εσυ αποφασισεις πως δεν θελεις ;D, φερτον χομ και θα φροντισω 8)... The music you listen to, becomes the soundtrack of your life Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
solega Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 4 Οκτωβρίου 2018 Τώρα που τον βρήκα φίλε...θα κάτσει εδώ μαζί μου... προβλέπω πως ο Deluxe Reverb θα μαζέψει αρκετή σκόνη.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση