vagelism Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2018 Ενα transcription απο το Soul Cages δισκο του Sting και το 1991. To Soul Cages ειναι ο δευτερος δισκος που συνεργαστηκε με τον Sting ο Manu Katche και εκτος οτι ειναι ο αγαπημενος μου δισκος του Sting..τα παιξιματα του Manu μεσα, ειναι για μενα σημεια αναφορας στο τι σημαινει Groove drumming, less is more κλπ. Το κομματι θεωρω οτι ειναι intermediate επιπεδου. Καλη Κυριακη. Αll_this_time-watermark.pdf Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2018 Εμενα παντως στο συγκεκριμενο κομματι, μου τη σπαει το ταμπουρο στο ενα. Δεν εχει κανενα (μουσικο) λογο να ειναι εκει. Σαν να το εβαλε για να ... βαλει κατι. Ολο το υπολοιπο ... τελειο. Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vagelism Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 23 Σεπτεμβρίου 2018 Εμενα παντως στο συγκεκριμενο κομματι, μου τη σπαει το ταμπουρο στο ενα. Δεν εχει κανενα (μουσικο) λογο να ειναι εκει. Σαν να το εβαλε για να ... βαλει κατι. Ολο το υπολοιπο ... τελειο. Για μενα παλι ειναι ολα τα λεφτα...γιατι οταν το δοκιμασα χωρις αυτο...μου ελειπε.. Ελειπε απο την συνθεση. To ιδιο θα μπορουσε να πει κανεις για αυτη την νοτα στο 2.24 {ξερεις ποια νοτα λεω...}οτι δεν εχει κανενα μουσικο λογο να βρισκεται εκει...αλλα πιστεψε με αυτη την νοτα περιμενω καθε φορα που βλεπω αυτο το βιντεο.. βγαζω νοημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση