tassos1978 Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2008 Ελπίζω να μην έχει ήδη αναφερθεί: http://www.rainrecording.com/vista/ https://www.youtube.com/@tassos1978/videos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Data_Panik Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Μαρτίου 2008 για ολα φταει αυτος εδω ο τυπος. ειμαι σιγουρος Presets Suck! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-OurDarkness Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2008 Προλάβετε να βάλετε τα Vista γιατί του χρόνου έρχονται τα Windows 7. ??? ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2008 Windows 7 = Οι 7 πληγές; LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2008 Moderator Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2008 Bill Gates, in an interview with Newsweek, suggested that the next version of Windows would "be more user-centric."[9] When asked to clarify what he meant, Gates said: "That means that right now when you move from one PC to another, you've got to install apps on each one, do upgrades on each one. Moving information between them is very painful. We can use Live Services to know what you're interested in. So even if you drop by a [public] kiosk or somebody else's PC, we can bring down your home page, your files, your fonts, your favorites and those things. So that's kind of the user-centric thing that Live Services can enable. Τώρα πια είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι για τα επόμενα χρόνια δεν πρόκεται να επιστρέψω στα windows. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alchemist Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2008 Windows 7 = Οι 7 πληγές; Τουναντίον, εγώ είμαι αισιόδοξος! Μου φαίνεται ότι η Microsoft έχει το συνήθειο να βγάζει λειτουργικά με βάση τη λογική "ένα καλό κι ένα μάπα". Έχω και παραδείγματα: Windows 95 - Παναγία βόηθα Windows NT4 - Τα καλύτερα Windows της εποχής τους Windows 98 - Και πάλι κάνανε πολλά λάθη Windows 2000 - Φανταστικά Windows ME - Προσπαθώ να σπρώξω κόσμο στα Mac και το Linux Windows XP - Αποδείχτηκαν καλύτερα απ' όσο περίμενε κι ο ίδιος ο Bill Gates Windows Vista - Μην τα ξαναλέμε Windows 7 - Λες να το κάνανε το θάμα; ;) Yes it is!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2008 Bill Gates, in an interview with Newsweek, suggested that the next version of Windows would "be more user-centric."[9] When asked to clarify what he meant, Gates said: "That means that right now when you move from one PC to another, you've got to install apps on each one, do upgrades on each one. Moving information between them is very painful. We can use Live Services to know what you're interested in. So even if you drop by a [public] kiosk or somebody else's PC, we can bring down your home page, your files, your fonts, your favorites and those things. So that's kind of the user-centric thing that Live Services can enable. Καλά έχει κάνει πίου ο άνθρωπος από το πολύ χρήμα; :( Τι νόημα έχει αυτό το πράγμα; ??? Ρε λες να απαρνηθούμε τα ''παράθυρα''; ??? ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
apos Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2008 Windows 7 = Οι 7 πληγές; Windows ME - Προσπαθώ να σπρώξω κόσμο στα Mac και το Linux Κι όμως, η Microsoft είχε προειδοποιήσει, αλλά εμείς το περάσαμε για διαφήμιση τότε: Το 'λεγε η κοπελιά στην αφίσα: "ΜΕ σου λέω!" ;D http://www.10-code.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-OurDarkness Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2008 Πολλά παράθυρα και άρχισε να μπάζει από παντού. Ας βγει ο Gates στην σύνταξη να αναλάβει κανένας άλλος... όχι ότι θα αλλάξει τίποτε αλλά τα όνειρα είναι δωρεάν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
theonik Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2008 Καθίστε γιατί εγώ δεν το έπιασα καθόλου... ::) ::) ::) Βγαίνουν καινούργια windows.... ??? Ποιό καινούργια και από τα καινούργια vista ... ??? Ή πλάκα κάνετε όλοι σας ...??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση