vagelism Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2018 Ο μεγαλος Omar Hakim πριν πολλα χρονια ειχε προφητεψει πως, οπως υπαρχει ο ηλεκτρικος κιθαριστας vs ο ακουστικος..μια μερα θα υπαρχει αναγκη για e-drummers..drummers δηλαδη που ενσωματωνουν εν μερη η παιζουν εξ ολοκληρου με ηλεκτρονικα τυμπανα στο σετ τους. Δειτε το σετ που πρεπει να εχεις αν θες να παιξεις σε μια δουλεια οπως η Shakira. Eκτος απο τα ηλεκτρονικα τυμπανα..ειναι σχεδον τα παντα τριγκαρισμενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2018 ευτυχώς που δεν ζει ο Louis Bellson με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2018 ευτυχώς που δεν ζει ο Louis Bellson Μα ο Louis Bellson δεν παιζει με την Shakira ;D Οταν πρεπει να καλυψεις dance,house,hip hop,latin και ενα καρο αλλο ηχους χρειαζεσαι και ηλεκτρονικα τυμπανα. Btw τον ειχα γνωρισει αυτον τον ντραμμερ οταν ειχε ερθει εδω και με ειχε ξεναγήσει και αυτος και ο κιθαρίστας της στη σκηνη. Φοβερα συμπαθητικο παιδι και απιστευτος ντραμμερ. https://www.noiz.gr/index.php?topic=4666.msg58043#msg58043 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2018 Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2018 Εν μέρει έχει δίκο , εν μέρει μάλλον υπερβάλει (και προφανώς καλύπτει το δικό του gas- και καλά κάνει). Άκουσα μπότες και snare drums που μου φάνηκαν ΑΝΚΡΙΒΩΣ ίδια, πόσο μάλλον μέσα στον χαμό (να βαράν όλοι) και τη Σακιρα να περφομάρει (θέλω να πώ-εξαιρώ μερικά nerds ;D ;D- ποιός θα προσέξει (και μάλιστα σε Live )- τη διαφορά ανάμεσα σε δύο (σχεδόν ίδια) snare drums ;D ) Δεν ξέρω και όλληηηη τη δισκογραφία της Σακίρα, αλλά δεν φρονώ ότι έχει τόσο χαρακτηριστικά τύμπανα σε πολλά κομμάτια της. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δεν ξέρω και όλληηηη τη δισκογραφία της Σακίρα, αλλά δεν φρονώ ότι έχει τόσο χαρακτηριστικά τύμπανα σε πολλά κομμάτια της. εχει πολλα ηλεΧτρονικα χιπ χοπ τυμπανα... τα μισα και βαλε κομματια της drumbox ηχους εχουν ;) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2018 Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2018 εχει πολλα ηλεΧτρονικα χιπ χοπ τυμπανα... Ok, με ένα roland v drums...έβγαζε άνετα όλο το σετ. Οι έξτρα φαμφάρες απλά μου δείχνουν ότι ο τύπος είναι μερακλής και λιγο υπερβάλει (καλά κανει λέμε) Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2018 Ok, με ένα roland v drums...έβγαζε άνετα όλο το σετ. Οι έξτρα φαμφάρες απλά μου δείχνουν ότι ο τύπος είναι μερακλής και λιγο υπερβάλει (καλά κανει λέμε) Εχει και ροκιες το σετ,και λατιν και απο ολα,θες και ακουστικα τυμπανα. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2018 Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2018 Ας έβαζε το bfd σε ενα λαπτοπ και επαιζε και σινατρα με τα vdrums ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2018 Moderator Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2018 Νομίζω οτι ολο αυτό ειναι μερος του σοου (του οπτικού- οχι του ακουστικού). Δηλαδή νταξ....κάμερα (για το video wall) στον ντραμμερ της σακιρα;...who cares ;D Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 19 Σεπτεμβρίου 2018 who gives a s actually με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση