astraxan19 Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2018 Καλημέρα. Μια αυτοσχεδιαστικη προσπαθεια του γνωστου standard. Σχόλια φυσικά ευπρόσδεκτα. Μπάτε να γιομίσω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2018 Administrator Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2018 Ωραίος ο Αστραχάν! Μου αρέσει που έδεσε πολύ όμορφα στην κιθάρα ο ήχος του χώρου. Ιδανικό δωμάτιο για κλασσική κιθάρα. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2018 Πολύ ωραίο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2018 Βρε αστραχάν από το όνομα νόμιζα ότι ήσουν ατάλαντος. Τουναντίον, είσαι πολύ ταλαντούχος. Το βίντεο με τον γίγαντα Βέγγο μου έχει κολήσει συνειρμικά για το όνομα. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
astraxan19 Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2018 Ευχαριστώ για τα σχόλια παιδιά. Νέστορα σωστα ανακαλείς. Μου 'χαν κολλησει ρετσινιά φιλοι απο το πανεπιστημιο επειδη ειχα χασει ενα στοιχημα. Μελετηρός ναι, ταλαντουχος δεν θα το 'λεγα. Κιθάρα Παύλου Γύπα (υπέροχη), εγγραφη με κινητό. Μπάτε να γιομίσω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mikeguitar Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 15 Σεπτεμβρίου 2018 Πολυ ωραίο άκουσμα.Και αυτές οι χειροποίητες κλασσικές καμία σχέση με του εμπορίου,ειδικά όταν μιλάμε για Παύλο Γύπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση