Salvatore92 Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2018 Και όχι δεν αναφέρομαι στο έπος απο Ξύλινα Σπαθιά. Πριν λιγο καιρό λοιπόν είχα ξεκινήσει θεμα στο Forum σχετικα με την αγορά Delay πεταλιού. Κατέληξα οτι η προσωπική οικονομική οριοθέτηση στα 250ευρώ ήταν μάλλον λίγο χαζή καθώς στα 50 ευρώ πάνω υπάρχουν τα: 1. TC Electronic Flashback Triple Delay 2. Source Audio Nemesis 3. Boss DD-500 Η επιλογή μερικών παραπάνω ήχων (και η ευκολία της παραμετροποίησης) είναι αυτό που με κέρδισε. Ξέρω οτι και τα 3 είναι τρομακτικά αξιόλογα delay-modelers και σε διάφορες συζητήσεις σε άλλα φόρουμ δεν υπάρχει κάποιος σίγουρος νικητής (πέραν του κακομοιρου του triple delay που δεν καταφέρνει να κερδίσει τα άλλα 2) Συνφορουμήτες & Συνφορουμήτισες, εσείς ποιό από τα 3 θα πέρνατε? Έχετε κάποιο στην κατοχή σας? Θέλω απόψεις και προτάσεις, προβλήματα που βρήκατε κατά την χρήση τους ή μικροπραγματάκια που σας την έσπασαν κλπ. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Έχετε την αγάπη μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2018 Το BOSS. Γιατι? Mα γιατι ειναι BOSS φυσικα. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2018 δεν έχω κανένα, αν ήταν επιλογή ανάμεσα στα 3, το Boss με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2018 Guru Share Δημοσιευμένο 5 Σεπτεμβρίου 2018 Το BOSS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δες κι αυτο Strymon - El Capistan Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση