Guru Nikolas Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2018 Guru Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2018 Και μετά την κόλαση αυτό... χεχε... Μου βγήκε... τι να κάνω ρε παιδιά...? 24_days_of_music_II_-_4_Walse_Sentimentale_1_version.mp3 Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2018 Και μετά την κόλαση αυτό... χεχε... Μου βγήκε... τι να κάνω ρε παιδιά...? -Das ist Bach? - Nein. Ist Nikolas! - Ya! Nikolas, Alles gutten syntheten!! - Ya! Griechenland!!!! lol Εξαιρετικό!!! Μου εφτιαξες τη διάθεση εδω στο γραφείο, πηγμένος στα χαρτιά. Θα κάτσω να το βγάλω στο σπιτι να παιξω λιγο πιανάκι μονος μου που μου έχει λείψει. Να μαθω κατι καινούριο. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru pipityri Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2018 Guru Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2018 Υπέροχο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2018 Moderator Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2018 Εξαιρετικό Νικόλα, μπράβο πραγματικά. More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2018 Guru Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2018 Εξαιρετικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2018 Administrator Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2018 Ωραίο. Είσαι σε sentimental mood. ;) Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2018 Μπράβο Νικόλα, πολύ ωραίο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση