Guru Nikolas Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2018 Guru Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2018 Επειδή ο Σπύρος έβαλε το δικό του και έχει ενδιαφέρον για το πως έκανα ένα κομμάτι με ίδιο τίτλο, βάζω κι εγώ το δικό μου, που το είχα κάνει πριν 10 χρόνια περίπου... [soundcloud] [/soundcloud] Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2018 Administrator Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2018 Κυλάει like a house on fire! Αν και σε έχουμε συνηθίσει σε κλασικά μονοπάτια. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru pipityri Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2018 Guru Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2018 Πολύ έντονο. Φανταστικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2018 Επειδή ο Σπύρος έβαλε το δικό του και έχει ενδιαφέρον για το πως έκανα ένα κομμάτι με ίδιο τίτλο, βάζω κι εγώ το δικό μου, που το είχα κάνει πριν 10 χρόνια περίπου... [soundcloud] [/soundcloud] φοβερό, δεν ήξερα ότι ασχολείσαι με τέτοια είδη! με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2018 OP Guru Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2018 Thanks1 ^_^ φοβερό, δεν ήξερα ότι ασχολείσαι με τέτοια είδη! Προηγούμενη ζωή. Κατά καιρούς με ξαναπιάνει, αλλά ναι, πλεόν κλασσική. Άρχισα να βαριέμαι, όμως, κι έτσι, που ξέρεις μπορεί να κάνω και κάτι άλλο... (no promises). Ήταν από τα πρώτα που έκανα με τα νέα, τότε, ηχεία μου και ο ήχος φαίνεται και ακούγεται, νομίζω. :) Και πάλι ευχαριστώ, παιδιά! Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2018 Εντελώς διαφορετικό από ό,τι μας έχεις συνηθίσει αλλά εξίσου ωραίο!!! Μπράβο Νικόλα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2018 το είχα ακούσει παλαιότερα. Ξέρω προσωπικά πως έχει ασχοληθεί με πολλά είδη γιατί και τον έχω ψάξει στο google από παλια και ...... μου το έχει πει και ο ίδιος χαχαχαχα. Πέραν της επαγγελματικής του εμπειρίας και της μουσικής κατάρτισης υψηλού επιπέδου, οι δουλειές του Nikola που έχω ακούσει μου αρέσουν και γιατι αναδεικνύουν το φυσικό του ταλέντο στη μουσική δημιουργία. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2018 σοβαρή πόρωση. αν έχεις κι άλλα τέτοια, θέλω https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2018 OP Guru Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δυστυχώς δεν έχω άλλα ακριβώς σε τέτοιο στυλ... Αλλά έχω σκοπό να ξαναγράψω κάτι για ένα project που έχω στο νου. Σας ευχαριστώ. Κώστα: Φίλε, δημοσιογράφος είσαι; ;D Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 4 Σεπτεμβρίου 2018 Κώστα: Φίλε, δημοσιογράφος είσαι; ;D Eίμαι ο Βαξεβάνης χαχαχαχαχ Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση