Guru pipityri Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2018 Guru Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2018 Καλό μήνα σε όλους. Λίγα λόγια για τα τεχνικά...δύο επίπεδα φασαρίας από δύο ακουστικές και δύο άταστες με ebow. Στις ακουστικές χρησιμοποιώ διάφορες extended techniques-ντάξει, fancy talk για πλινκ πλονκ-που όμως έναν τζόγο τον έχουν, ειδικά οι αρμονικές και τα multiphonics προυποθέτουν κάποιον βαθμό ελέγχου. Κάποια στιγμή πάνω απ΄το χαμούλη μπαίνει και το θέμα/impro της άταστης. Τα reverb σε ακουστικές και στις ebow είναι από το Sonar. Η κύρια άταστη μέσα από ένα patch του Guitar Rig. [soundcloud] [/soundcloud] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2018 10 sec ακόμη και θα ήμουν έτοιμος γι'αυτό.... Κατά τ'άλλα κλασικός Ερνέστος, με ότι κι αν σημαίνει αυτό..... :angel: >:D Τι έγινε, ξεμείναμε από έμπνευση στους τίτλους των κομματιών μας...; :-X :laugh: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 2 Σεπτεμβρίου 2018 υπέροχο, μούρλια, σαγηνευτικό, υποβλητικό, ταξιδιωτικό με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δυσκολο για τα γουστα μου,ωραιο παρολα αυτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru pipityri Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2018 OP Guru Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2018 10 sec ακόμη και θα ήμουν έτοιμος γι'αυτό.... Αυτό είναι το πνεύμα! Ευχαριστώ για την ακρόαση και τα σχόλια. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2018 Administrator Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2018 ΟΚ... είσαι τόσο upstream, που ζηλεύω αφάνταστα και μόνο για την τόσο προσηλωμένη σου σκέψη και κατεύθυνση. Ασε το παίξιμο... Μπράβο master! Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru pipityri Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2018 OP Guru Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2018 Ευχαριστώ, αφεντικό. I'm humbled. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2018 Μπράβο Σπύρο πολύ ωραίο, μου θύμισε ήχους Άπω Ανατολής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2018 Πολύ καλό, προσεγμένο. Θα μου πήγαινε και σε κάποια σημεια με maqam κλίμακα. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru pipityri Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2018 OP Guru Share Δημοσιευμένο 3 Σεπτεμβρίου 2018 Κώστα, ξέρεις πως τώρα πρέπει να γράψεις και συ ένα, να χουμε τρία...χα χα χα! ;D Δημήτρη! Να΄σαι καλά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση