sotosprince Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2018 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2018 Καλησπερα στην παρεα! Ο φιλος μου ο Αγγελος περασε απο το σπιτι χθες και ειπαμε εντελως στο χαβαλε να τεσταρουμε την καινουρια του 7χορδη solar A2.7, η οποια σπερνει, και να ηχογραφησουμε με 3 guitar tracks χρησιμοποιώντας τον mark III μου και το torpedo CAB. Χρησιμοποιησα 3 διαφορετικα μικροφωνα με μια virtual cabinet 4x12 - celestion g12t75. Ολες τις κιθαρες τις εγραψε ο φιλος μου. Ελπιζω να σας αρεσει :) [soundcloud] [/soundcloud] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2018 Share Δημοσιευμένο 27 Αυγούστου 2018 Ωραιοι κουρδισμενοι metal ηχοι Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2018 Share Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2018 Ωραιοι κουρδισμενοι metal ηχοι Αυτό ακριβώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sotosprince Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 28 Αυγούστου 2018 Ακριβως χαχα :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση