Chris Green Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2018 Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2018 ψαχνω κατι με ντεφι.. μεχρι τωρα δεν εχω βρει κατι καθως το google translate δεν μεταφραζει το "ντεφι" και δεν ξερω πως να το ψαξω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2018 Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2018 ψαχνω κατι με ντεφι.. μεχρι τωρα δεν εχω βρει κατι καθως το google translate δεν μεταφραζει το "ντεφι" και δεν ξερω πως να το ψαξω... ψάξτο ως tambourine Για KONTAKT υπάρχει αυτό π.χ. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2018 Guru Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2018 Ίσως να έβρισκες κάποια συλλογή με ήχους που να σε καλύπτουν και να τους φόρτωνες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Chris Green Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2018 ψάξτο ως tambourine Για KONTAKT υπάρχει αυτό π.χ. ευχαριστω πολυ φιλε σορρυ για την φτωση μου γνωση των αγγλικων. να εισαι καλα!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση