Guru Πνοή και Νύξη Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2018 Guru Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2018 Λοιπον μου ετυχε ένα swap μανικιων σε μια Kramer Baretta. Αλλαγη από maple με maple ταστιερα σε maple με rosewood ταστιερα. Ειπα να διασκεδάσω και λίγο ηχογραφώντας με το κινητό τη μία και την άλλη περίπτωση. Σε καμμία περίπτωση δεν αποτελει συγκριτικό, αν και τα μανικια σε γενικές γραμμές είναι ίδια (ταστα, προφιλ, μεγεθος). Το έκανα απλά επειδή είχα την ευκαιρία κι είπα να το μοιραστώ, έτσι εγκυκλοπαιδικά. Καλή ακρόαση Μαπλε_1.mp3 Rozwood2.mp3 Hλιθιούθιερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2018 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2018 Μετά από 7 χρόνια με maple ταστιέρα αρχίζω και νοσταλγώ την γλύκα του rosewood... ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2018 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2018 Το πρωτο σκαει πιο πολυ και πιο διαυγες Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2018 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2018 Οι χορδες ειναι οι ιδιες και σε ιδια κατασταση? Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Πνοή και Νύξη Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2018 OP Guru Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2018 Χορδες ιδιες ναι. Η δικη μου, live αίσθηση στο παιξιμο, δεν μου έδωσε ιδιαιτερη διαφορα. Ούτε πιο σκαστό το maple, ούτε πιο complex το rosewood. Υπήρχε μια αίσθηση διαύγειας(στρογγυλάδα-όχι πρίμα) με τo maple, οπως παρατήρησε ο Spyros. Το rosewood μου έδωσε την αίσθηση πιο έντονου swell και πιο woody/γεμάτο στα χαμηλομεσαία. Το μαπλέ σαν να είχε πιο ομαλές μεταβάσεις από attack, σε swell και τελος σε πληρη ανάπτυξη. Αλλά όλα αυτά σε βαθμό τόσο αμελητέο, όσες και οι μεταβλητές στο παίξιμο. Για μένα η ειδοποιός διαφορά μεταξύ των δύο είναι η αμιγώς αισθητική/ αισθητηριακή/ ψυχολογική. Hλιθιούθιερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dorian Earl Gray Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2018 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2018 Επίσης το maple διαρκεί 2 δευτερόλεπτα παραπάνω. Να τα λέμε κι αυτά! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση