gmoll Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2007 Metal σου είχα στείλει pm,το πήρες? :D If the house is rocking,don't bother knocking... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gmoll Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2007 Όπως και να χει,εγώ σου στέλνω μια ιδέα..ελπίζω να σου αρέσει.. :wink: Your browser does not support the HTML5 audio tag http://www.noiz.gr/modules/My_Uploads/user_folders/gmoll/namelessvoice.mp3 If the house is rocking,don't bother knocking... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
metal Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2007 Εξαιρετικό!!!!! Ωραίος φίλε να 'σαι καλα. Όποτε μπορέσεις στείλε σκέτη τη φωνή για να τη μιξάρω στο υπόλοιπο κομμάτι, να βάλω κανενα reverb κτλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alexei Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2007 Ρε γαμώτο με τον καινούριο Internet Explorer δε μου ανοίγουν τα αρχεία.. Τι μπορώ να κάνω...? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Lost_Highway Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2007 Βάλε ένα Mozilla να κάνεις τη δουλειά σου :wink: Μη φεύγεις θηρίο, θηρίο με τα σιδερένια δόντια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alexei Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2007 Θέλει $$ η μπορώ να το κατεβάσω απο κάπου?.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gmoll Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2007 Εξαιρετικό!!!!! Ωραίος φίλε να 'σαι καλα. Όποτε μπορέσεις στείλε σκέτη τη φωνή για να τη μιξάρω στο υπόλοιπο κομμάτι, να βάλω κανενα reverb κτλπ. Χαίρομαι που σου άρεσε,γιατί δεν μου είχες απαντήσει στο μήνυμα που σου έστειλα...Θα γράψω και τους υπόλοιπους στίχους και μολις το ηχογραφήσω θα σου το στείλω.Μου άρεσε πολύ το κομμάτι σου και αν βρίσκεσαι εντός Αθηνών θα ήταν ευκαιρία να τα λέγαμε μιας και έχω γράψει κι εγώ τραγούδια που ταιριάζουν στο στυλ σου.Αν θέλεις mail,πες μου να στο στείλω με pm. :wink: If the house is rocking,don't bother knocking... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Lost_Highway Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2007 @Axelakos Είναι δωρεάν (κατά την άποψή μου, είναι ο καλύτερος browser - σίγουρα πάντως καλύτερος από τον Explorer) http://www.mozilla.com/en-US/firefox/ Έχει εξαιρετικά add-on, (η έκδοση 2.0 έχει και αυτόματο ορθογραφικό έλεγχο κατά την πληκτρολόγηση) :wink: Μη φεύγεις θηρίο, θηρίο με τα σιδερένια δόντια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
metal Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2007 Σου 'χα στείλει pm, δεν ξέρω μήπως έγινε καμια μαμακία και δεν το πήρες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gmoll Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2007 Μάλλον κάτι τέτοιο θα έγινε...για το υπόλοιπο σκέλος συμφωνείς? If the house is rocking,don't bother knocking... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση