otto## Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2018 Share Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2018 Ας είναι ελαφρυ το χωμα. :'( Απο τις αγαπημενες μου φωνες. Και εδω σε μια πασίγνωστη ταινία, απο την οποία μου έμεινε χαραγμενη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2018 Share Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2018 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2018 Share Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2018 Τεραστια φωνη,απο τις μεγαλυτερες ever. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nickel Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2018 Share Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2018 :( Αυτό το Respect πάντα ήταν το τραγούδι που μου ανέβαζε αυτόματα την διάθεση.. Obituary: Aretha Franklin - BBC News edit: RIP Aretha Franklin: Five ways the Queen of Soul made history - BBC News Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nickel Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2018 Share Δημοσιευμένο 16 Αυγούστου 2018 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2018 Administrator Share Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2018 Φεύγει η γενιά των σταρ της δισκογραφίας κι έχω ξεμείνει απο λόγια. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2018 Share Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2018 Η μεγαλύτερη τραγουδίστρια όλων των εποχών για εμένα. Ki Τρομερό φραζαρισμα, τερατώδης έκταση φωνής, απίστευτη ρυθμική αγωγή και αξεπέραστη ερμηνεία. Ήταν επίσης εξαιρετική πιανίστρια και ολοκληρωμένη μουσικός. Πήγε να βρει τον James,τον Ray ,την Billie ,την Ella και τους υπόλοιπους ΤΙΤΑΝΕΣ της μαύρης μουσικής. Το αγαπημένο μου άσμα της ήταν αυτό www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2018 OP Share Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2018 Η κίνηση της NASA προς τιμην της. https://ssd.jpl.nasa.gov/sbdb.cgi?sstr=249516&utm_source=TWITTER&utm_medium=NASA&utm_campaign=NASASocial&linkId=55633208 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση